Et stærkt partnerskab fortsætter

Af: AGF - 21. januar 2021, kl. 10:12

Gennem mere end 10 år har installations - og servicevirksomheden Bravida været en del af AGF.

I de senere år som Koncernpartner i AGF, hvor samarbejdet har været synligt på AGF's udebanetrøjer, samt på Ceres Park, hvor Bravida Tribunen har dannet ramme om mange gode oplevelser for børnefamilierne.

Sådan bliver det også i de kommende år efter Bravida og AGF har givet hånd på at forlænge samarbejdet med yderligere to år, så det nu løber frem til sommeren 2023.

- Selv om det har været et år, som har været præget af Corona, der har lagt en dæmper på nogen af de aktiviteter, vi plejer at lave med AGF, så har vi været meget tilfredse med det udbytte, vores samarbejde med AGF indtil videre har ført med sig - lige fra Bravida-tribunen, vores karrieredage og ikke mindst den eksponering vores logo har givet på udebanetrøjen, hvor vi naturligvis er glade for, at den røde udebanetrøje var ubesejret i 3F Superligaen i 2020, lyder det med et smil fra Klaus Villefrance, som er regionsdirektør i Bravida, Region Nord. 

Skærmbillede 2021-01-21 Kl . 09.29.16

Mange års samarbejde
Samarbejdet mellem AGF og Bravida Danmark har været under konstant udvikling, siden den første aftale blev indgået helt tilbage i 2007. Dengang var Bravida såkaldt erhvervspartner. 

Siden er omfanget af samarbejdet steget i takt med, at Bravida også har vækstet som virksomhed. I 2013 løftede installationsvirksomheden sit sponsorat fra Bronze- til Guld-niveau. I 2014 blev aftalen udvidet til også at gælde navnet på Familietribunen i Ceres Park, og i de senere år har Bravida været koncernpartner og til stede på fronten af AGF's udebanetrøjer i et tæt samarbejde, som altså nu fortsætter. 

Skærmbillede 2021-01-21 Kl . 09.29.51

- Vi har udbygget samarbejdet med AGF år for år, fordi vi opnår en bred og god eksponering, og det giver os en god platform til at ramme de kundesegmenter, vi gerne vil gå efter. AGF er på mange måder en klub i en god og spændende fremgang på og uden for banen, og vi tror på, at den positive udvikling fortsætter - det vil vi stadig gerne bakke op om og være en del af, siger Klaus Villefrance, der også peger på et samarbejde om karrieredage og arrangementer rettet mod de studerende på Ceres Park har gjort en forskel. 

- Derudover har vi i de senere år også haft glæde af samarbejdet med AGF i forhold til rekruttering og employerbranding, hvor vi - med hjælp fra AGF og nogen rigtig gode kreative arrangementer og tiltag - rammer både unge mennesker i forhold til valg af uddannelse og generelt den arbejdskraft, vi har behov for, tilføjer Klaus Villefrance fra Bravida. 

Bravida 2

Et godt match 
Hos AGF glæder man sig over, at Bravida fortsat ønsker at være en del af den eksklusive kreds af koncernpartnere. Og ved udløbet af den nye aftale kan AGF og Bravida se tilbage på et 13 års partnerskab, der blot er blevet tættere og tættere gennem årene. 

- Vi har gennem efterhånden mange år haft et fantastisk godt samarbejde med Bravida, der - i et tæt samarbejde med os - virkelig har forstået at aktivere deres sponsorat til glæde for vores fans og som har kunne bruge vores platform på flere forskellig måder. Så Bravida og AGF er ganske enkelt et rigtig godt match, og vi er stolte og ydmyge over det mangeårige gode samarbejde med Bravida, siger adm. direktør i AGF A/S, Jacob Nielsen.

Skærmbillede 2021-01-21 Kl . 09.31.47

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet