Gersbach tilbage i test: God opstart indtil nu

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 15. januar 2021, kl. 17:35

Alex Gersbach var for første gang i et stykke tid tilbage i en startopstilling, da han fredag eftermiddag startede inde i årets første testkamp, der stod mod Viborg FF på Ceres Park.

Og det var noget som australieren - der længe har døjet med en drilsk skade - kunne bruge til noget. 

- Det var dejligt at være tilbage igen på banen og få 45 minutter i benene - for det er ved at være længe siden sidst, jeg har spillet. Men kroppen har det godt her efterfølgende og min lyske føles også godt, så det er jeg glad for, sagde Gersbach efter kampen, der endte 2-2 og det ærgede australieren, at vi ikke fik sejren til sidst efter flere gode chancer til slut i kampen. 

- Jeg ærgrer mig over, at vi ikke formår at vinde kampen i dag - det fylder også efter sådan en kamp, selv om jeg er tilfreds med, at jeg fik spillet nogen gode minutter. 

God opstart indtil nu
Testkampen mod Viborg FF var den første træningskamp af flere i forberedelserne til foråret. Og det har været en god opstart indtil nu, synes Alex Gersbach. 

- Vi har fået overstået de obligatoriske test, der jo altid er hårde, og så er vi i dag (fredag red.) lige vendt tilbage fra en god træningslejr i Skagen, hvor vi havde nogle gode træningspas, og hvor vi fik brugt en masse tid sammen. Så nu handler det bare om, at fortsætte det hårde arbejde, og så se frem til de næste testkampe, så vi kan få endnu flere minutter i benene, lød det fra Alex Gersbach.

Næste træningskamp er på tirsdag, hvor vi gæster FC Midtjylland. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet