Lars Friis takker af

Af: AGF - 17. januar 2021, kl. 12:53

Vi kunne i går fortælle, at assistenttræner Lars Friis stopper i AGF for at blive cheftræner for Viborg FF. Lars Friis siger her tak for en god tid i Aarhus.

- Det er med vemod, at jeg forlader Fredensvang. Men jeg har ambitioner om at prøve mig selv af som cheftræner og det er en yderst spændende mulighed, der er opstået for mig i Viborg FF - det kunne jeg ikke sige nej til. Sådan er det en gang i mellem her i livet, at der kommer en mulighed forbi, man må gribe.

- Jeg vil gerne takke alle de gode folk i AGF, besætningen i ungdom, mine kollegaer i trænerstaben og alle omkring holdet, samt naturligvis også truppen, som det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med, siger Lars Friis, der vendte tilbage til AGF i sommeren 2019 efter et ophold i engelske Brentford FC.

Friis (1)

Anden omgang
Tidligere havde Lars Friis arbejdet i AGF mellem 2015 og 2017, men tog altså en tur mere på Fredensvang inden der nu står cheftræner på visitkortet.

- Jeg er meget glad for, at jeg fik muligheden for at komme tilbage og være med til at bygge noget godt op sportsligt, der i sommer udløste medaljer. Det var fantastisk at kunne give det til tilhængerne og til Aarhus, der altid bakker AGF så flot op. Den passion, der findes om fodbolden og om AGF her i byen er unik for Danmark, og jeg er stolt af, at jeg har været en del af det, siger Lars Friis.

- Klubben har taget store skridt de senere år. AGF er en professionel organisation med et fantastisk godt set up, som det har været et priviligium at være en del af og jeg ønsker alle i og omkring AGF alt det bedste for fremtiden, tilføjer Lars Friis. Lars Fris afløses af Johnny Mølby, der tiltræder på Fredensvang i morgen. 

Friis 4 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet