Jevtović nyder god opstart

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 22. januar 2021, kl. 21:29

3F Superliga-truppen er nu tre uger inde i vinter-forberedelserne til den nye sæson, der allerede starter den 2. februar, når vi skal en tur til Vejle.

Dermed har holdet lidt usædvanligt kun en måneds tid til at forberede sig i denne opstart. Så der er da også sat blus under kedlerne med masser af hårdt arbejde og indtil nu to udbytterige testkampe, fortæller Milan Jevtović.- Det har været en god opstart indtil nu med masser af hårdt arbejde. Også turen til Skagen var et fint afbræk, hvor vi blev rystet lidt mere sammen som hold. Så det er bare om at klø og gøre os klar til starten af sæsonen, siger Milan Jevtovic, der spillede første halvleg, da vi tirsdag tabte 0-2 til mestrene fra FC Midtjylland i opstartens anden testkamp. En god dyst, trods nederlaget, mener Milan Jevtović

. 

- Selv om vi tabte, så synes jeg faktisk, at vi spillede fint i store perioder i den kamp, og den gav os meget i forberedelserne fremadrettet og viste, hvad vi skal arbejde med i den kommende tid, siger Milan Jevtović.

Skærmbillede 2021-01-22 Kl . 11.24.53

Ny testkamp lørdag
I morgen venter en ny testkamp mod Brøndby IF og få dage senere tester truppen sig mod FC København i Hovedstaden onsdag den 27. januar. Dermed kommer vi ind til sæsonstarten oven på fire testkampe mod topholdet i 1. division og nogen af de bedre hold i 3F Superligaen.

En faktor som Milan Jevtović mener er vigtig i forberedelserne til foråret, hvor det gælder om at være oppe i gear fra start.

- Det er nogen gode hold, vi får lov til at teste med og det tror jeg er vigtigt. Vi bliver udfordret både mod Brøndby og mod FC København i næste uge. Og det gør en forskel, når vi senere skal i gang med turneringskampene, tilføjer Jevtović. 

Man kan se lørdagens testkamp på Ceres Park på AGF TV, hvor vi streamer den i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Kampen starter kl. 14. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet