Sidste testkamp: FCK venter onsdag

26. januar 2021, kl. 14:03

Udvidet testdyst mod FC København onsdag.

Vi nærmer os med hastige skridt sæsonstarten den 2. februar, hvor vi jo skal en tur til Vejle og spille vores første turneringskamp i 2021. 

Men inden vi kommer så langt, så er der stadig tid til at forberede sig for 3F Superliga-truppen, der i morgen spiller opstartens sidste træningskamp, når FC København venter i en udvidet testdyst. 

Det er andet år i træk, at vi i en vinterpause tester mod FC København. Således mødte vi jo københavnerne - og vandt over dem - i finalen i træningsturneringen The Atlantic Cup i 2020 i Portugals lune vinterluft og på et EM-stadion. 

Skærmbillede 2021-01-26 Kl . 13.53.33

I morgen bliver det i lidt koldere og i mindre rammer, at vi igen spiller testkamp mod FC København, når københavnerne ligger græs til på deres træningsanlæg på Frederiksbjerg.

Her har de to klubber aftalt at de spiller mere end 90 minutter, hvorfor der gennemføres en testkamp på 2 x 45 og så en enkelt halvleg mere. På den måde kan flest mulige spillere få kampminutter i benene for begge hold. 

Der er kampstart allerede kl. 11, hvorfor truppen i dag tager afsted til København, hvor de overnatter på hotel inden onsdagens udvidet testkamp. 

FC København fortæller, at kampen blive streamet via klubbens Facebookside, der findes her. Man kan godt se med uden at skulle like siden... :-) 

Muligvis bliver det kun den første kamp, der sendes, da anden halvdel måske flyttes til en anden bane, hvorfra der ikke kan streames. 

Man kan også følge testdysten på AGF's live-twitter konto, ligesom vi her på AGF.dk naturligvis også dækker træningskampene. 

Der er ingen adgang for tilskuere til kampen på grund af Covid-19 restriktioner. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet