3F Superliga

Status fra Skagen

AF: - 21. april 2021

I denne uge er 3F Superliga-truppen på en tur til Skagen som en del af opstartsforberedelserne frem mod forårssæsonen.

På grund af Covid-19 kan vi ikke rejse udenlands i år, og med første kamp den 2. februar er tiden i forvejen knap for holdet. Derfor står denne opstarts træningslejr på nordjysk vinter på toppen af Jylland fremfor portugisisk sol på Algarvekysten, hvor vi jo plejer at deltage i The Atlantic Cup. Og de fire dage som truppen får sammen i Skagen er godt givet ud.

- Spillerne får lejlighed til at være mere sammen end til dagligt på Fredensvang og vi kan holde en del af de møder, vi gerne vil og forberede os lidt mere intenst og fokuseret, når vi er afsted sammen. Og det har været et par gode dage indtil nu, fortæller assistenttræner Morten Karlsen fra Skagen, hvor holdet bor isoleret i en corona-boble på et lokalt hotel og træner i lukkede rammer på nogen - for årstiden - ganske gode nærliggende baner velvilligt stillet til rådighed af den lokale idrætsforening, Skagen IK.

- Der er gjort et flot og stort stykke forarbejde af de lokale kræfter, der har været søde og dygtige til at lave et fint setup for os, så vi kan få en masse ud af ugen, lød det fra cheftræner David Nielsen inden afgangen gik nordenfjords i mandags.

Testkamp fredag
Fredag vender truppen så hjem til Aarhus, hvor opstartens første træningskamp venter på Ceres Park, hvor vi tester mod Viborg FF.

- Et er træning som vi har haft godt i gang her i Skagen. Men noget andet er kamp. Og det bliver godt at få nogen kampminutter i benene på truppen og se spillerne an. Vi har ikke meget tid inden det går løs igen, så det handler om at klø på og få forberedt os godt. Og i det billede spiller testkampene en vigtig rolle. Så det bliver godt at komme i gang med dem efter en god uge heroppe, siger Morten Karlsen.


Testkampen fredag kan ses som et livestream på AGF TV med kampstart kl. 14. Den resterende forberedelse for 3F Superliga-truppen vil - efter turen til Skagen - tage udgangspunkt i Fredensvang. Og allerede tirsdag venter en ny testkamp, når FC Midtjylland er værter i Herning.

Koncernpartnere

+