Tirsdag er der test igen: Flyttet til Fredensvang

Af: AGF - 18. januar 2021, kl. 10:24

I morgen skulle 3F Superliga-truppen ha' været en tur i Herning for at spille testkamp mod FC Midtjylland. Men på grund af baneudfordringer er kampen flyttet til Fredensvang.

Kampen skulle ellers være afviklet på græs - på en nyere anlagt hybridbane i Herning, men da den ikke er klar til fodbold og der ikke er andre muligheder i det midtjyske, flyttes kampen altså til vores kunstgræsbane på Fredensvang, der tidligere er blevet brugt til testkampe.  

Desværre gør flytningen ikke den store forskel, for dem, der måtte ønske at overvære kampen. For der er fortsat ikke adgang for tilskuere på Fredensvang på grund af Covid-19 restriktioner og vi må også skuffe med, at kampen - på grund af flytningen - ikke bliver livestreamet på AGF TV. 

P1010355

- Det er forbundet med betydelige tekniske udfordringer at livestreame fra den pågældende kunstgrænsbane. Dem kan vi normalt løse og dermed tilbyde et direkte signal fra kampen - det har vi gjort før. Men det kan vi desværre ikke nå til i morgen, når nu spillestedet er blevet flyttet så relativt sent. Det er vi selvfølgelig kede af, da vi altid tilstræber, at bringe vores fans tæt på holdets vinterforberedelser - især i de her tider, hvor der er lukket ned for tilskuere på grund af Corona. Men i morgen må vi altså undvære et live stream, fortæller kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen. 

I stedet kan kampen følges med liveopdateringer på AGF's Live Twitter, ligesom AGF TV er klar med et sammendrag efter kampen, der starter i morgen - tirdag den 19.1 kl. 13. 

Testkampen er den anden i vinteropstarten efter vi i fredags testede mod Viborg FF. 

Næste testkamp er mod Brøndby IF den 23. januar inden vi den 27. januar spiller vinterens sidste træningskamp som står mod FC København. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet