90 gode minutter i trippel-test i København

27. januar 2021, kl. 21:57

En trup, hvor flere rutinerede navne blev sparet, spillede i dag testkamp i København. Det blev en jævnbyrdig og intens affære i 90 min, hvorefter de ekstra 45 min. var lidt til glemmebogen.

Med under en uge til forårsstarten på 3F Superligaen var vi onsdag en tur i København til opstartens sidste træningskamp. Den stod mod FC København på københavnernes anlæg på Frederiksberg, hvor vi ikke var rejst over med en fuldtallig trup, da flere spillere var sparet og blevet hjemme i Aarhus. 

Således var Frederik Tingager, Sebastian Hausner, Kevin Diks, Alexander Munksgaard, Bror Blume, Mathias Jørgensen og Magnus Anbo ikke med i København, da de enten er på vej tilbage fra mindre skavanker eller blot skulle doseres i forhold til premieren i næste uge. 

Oven i det var Benjamin Hvidt blevet syg natten til kampen og måtte derfor tage hjem. Så det var en decimeret trup, der stillede op til testkampen, hvilket gav sig udslag i de tredje og ekstrss 45 minutter, der blev spillet efter de første 90. 

Men i de ordinære 90 min. blev det en jævnbyrdig og intens træningskamp. Unge Thomas T. Kristensen havde afløst i det centrale forsvar, mens Mikkel Lassen var at finde på højre back. Og de gjorde det begge godt mod et FCK-hold, der stillede i noget, der lignede stærkeste opstilling. 

Skærmbillede 2021-01-27 Kl . 14.49.14

Fra starten af kampen blev hjemmeholdet presset tilbage af en stærk AGF-start, der udløste flere gode muligheder. Men vi manglede lidt i effektiviteten i afslutningerne. Og efterhånden kom FCK bedre med og det var da også københavnere, der kom først på tavlen efter en omstilling og kunne gå til pause foran 1-0. 

2. halvleg og ekstra tid 
I starten af 2. halvleg fortsatte jævnbyrdigheden - også på den ikke eksisterende måltavle - da Gift Links i halvlegens begyndelse flot trak ind i banen, skød på mål og scorede til 1-1 med et flot mål. 

Udligningen holdt dog ikke længe, da FCK slog hurtigt tilbage med et mål til 2-1.

Skærmbillede 2021-01-27 Kl . 14.56.26

Kampen fortsatte dog med at være jævnbyrdig og intens - også da begge hold begyndte at skifte ud. Men som 2. halvleg skred frem var det dog værterne, der kom til flest chancer. Men de første 90 minutter sluttede 2-1 efter en rigtig fin dyst, hvor begge hold spillede sig ud. 

Derefter blev der spillet ekstra 45 min, som de to hold havde aftalt på forhånd. Her kom mange unge spillere på banen for os og oven i købet kun 10, da vi jo havde måtte sende en mand hjem og i forvejen havde mange siddende over.

Og da FCK her stillede med flere rutinerede navne endte de ekstra 45 min. med et 0-4 nederlag til de unge gutter, der dog kæmpede bravt og fik nogen gode kampkilometer i benene. 

Med kampen i København i dag er næste kamp nu den første i foråret om point, når vi på tirsdag gæster Vejle Boldklub til 14. runde i 3F Superligaen.

Skærmbillede 2021-01-27 Kl . 14.56.38

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet