Intens testkamp mod topholdet

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 19. januar 2021, kl. 16:25

Tirsdag var der en ny testkamp for 3F Superligaen i forberedelserne til foråret. FC Midtjylland var på besøg på Fredensvang efter der ikke kunne spilles fodbold på deres nye hybrid-bane i Herning.

Så vi lagde kunstgræs til på Bane 6 på Fredensvang, hvor der blev lagt hårdt og intenst ud i testkampen mellem de øjeblikkelige 1'er og 3'er i ligaen.

Vi kom bedst fra land med optræk til flere gode chancer efter hurtigt og kvikt spil. Men den sidste skarphed manglede. Også da Mortensen efter 10 min. kom godt fri, men skød forbi mål.

Det gjorde Milan Jevtovic ikke, da han kort efter kom til en ny skudmulighed. Men skuddet blev blokeret fra serberen, der var med i meget i dag.

Skærmbillede 2021-01-19 Kl . 15.32.28

Efterhånden kom gæsterne mere ind i kampen og blandt andre havde Anders Dreyer et godt forsøg fra kanten, men Eskelinen fik reddet flot. Og som halvlegen skred frem kom kampen mere i balance og de to hold stod ganske lige. Men efter en lille halv time troede gutterne de havde bragt sig foran 1-0, da Jon Thorsteinsson fik scoret. Men målet blev underkendt for offside.

Næste gang bolden var i kassen var i den anden ende, da Evander fik scoret for FCM med få minutter tilbage af første halvleg i en situation, hvor midtjyderne spillede sig fint igennem. Så 0-1 ved pause.

Skærmbillede 2021-01-19 Kl . 15.32.59

2. halvleg med nyt hold
2. halvleg blev præget af store udskiftninger, hvor vi skiftede næsten hele holdet i pausen og i det hele taget var der i dag spilletid til rigtig mange spillere - også nogen af de helt unge spillere, der i øjeblikket træner med førsteholdstruppen.

Skærmbillede 2021-01-19 Kl . 15.35.37

De fik i dag gode og lærerige minutter i benene mod 3F Superligaens førerhold, der satte sig mere og mere på kampen som anden halvleg skred frem - dog uden at tilspille sig de helt store chancer.

Det fik vi til gengæld, da Gift Links kom i gennem i en omstilling, men hans forsøg på en tværaflevering til en fremstormende Magnus Kaastrup blev blokeret og chancen løb ud i den kolde januarvind.

Skærmbillede 2021-01-19 Kl . 15.34.49

Hen mod slutningen af kampen kom FC Midtjylland tættere på, men det var først med godt fem minutter tilbage, at presset gav bonus for gæsterne. En afslutning på et skarpt indlæg blev reddet af Kasper TK, der var blevet skiftet ind, men riposten røg ud til Lasse Vibe, som kunne score til 0-2. 

Det blev også slutresultatet af testkampen, der gav en masse god spilletid til hele truppen og hvor de unge spillere fik prøvet sig af mod en god modstander.

Skærmbillede 2021-01-19 Kl . 15.33.36

Næste træningskamp er på lørdag mod Brøndby IF. Den livestreamer vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank med kampstart kl. 14. 

Kampfakta - testkamp 19. januar 2021
AGF - FCM (0-1) 0-2
0-1: Evander (40')
0-2: Lasse Vibe (84')


AGF's kamptrup:

William Eskelinen, Kasper T. Kristensen, Thomas. T. Kristensen, Mikkel Lassen, Alex Gersbach, Alexander Munksgaard
, Casper Højer Nielsen
, Jesper Juelsgård, Sebastian Hausner
, Frederik Tingager, Magnus Anbo
, Nicolai Poulsen
, Milan Jevtovic
, Patrick Olsen
, Gift Links
, Jón Dagur Thorsteinsson
, Benjamin Hvidt
, Albert Grønbæk, Magnus Kaastrup
, Patrick Mortensen
, Mathias Jørgensen
, Mads Bager, Magnus Isager, Frederik Ihler, Mathias Sauer.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet