Kampe

Kampdag: Turen går til Herning

AF: AGF / Foto: Lars Rønbøg (Getty Images) - 21. april 2021

Kl. 16 møder vi FC Midtjylland i Herning. Her sidste nyt inden kampen.

Søndagen kalder og det samme gør Herning, når vi i dag kl. 16 tørner ud mod FC Midtjylland på MCH Arena i 3F Superligaens runde 20.

Kamptruppen er klar og ser således ud:

Kamil Grabara, William Eskelinen, Sebastian Hausner, Alexander Munksgaard, Jesper Juelsgård, Patrick Olsen, Gift Links, Albert Grønbæk, Kevin Diks, Milan Jevtović, Casper Højer Nielsen, Jón Thorsteinsson, Bror Blume, Alex Gersbach, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen, Alexander Ammitzbøl og Nicolai Poulsen.

Altså en trup meget lig den fra den seneste 3F Superligakamp. Dog er Bubacarr Sanneh ude med karantæne og erstattes af Alex Gersbach. Niklas Backman, Frederik Tingager, Søren Tengstedt og Zach Duncan er alle fortsat indisponible med skader.

#FCMAGF

  • FC Midtjylland ligger på førstepladsen i 3F Superligaen med 39 point, mens vi er nummer fire med 33 point.
  • Seneste møde med FC Midtjylland var i efteråret i Aarhus, hvor vi den 22. november tabte 1-2, mens vi vandt i 4-3 i seneste kamp i Herning i juni sidste år.
  • Gennem historien har vi spillet 52 kampe mod FC Midtjylland. Her har vi vundet 19 kampe, tabt 25 og otte kampe er endt uden en vinder.
  • I de seneste fire kampe mod FCM har vi scoret 11 gange. FC Midtjylland er nu også ganske målfarlige i Herning, hvor de har scoret i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe. Til gengæld har vi så scoret i 11 af vores seneste 13 udekampe.
  • Vi har kun tabt to kampe på udebane i 3F Superligaen siden 6. oktober 2019 og er ubesejret i den røde udebanetrøje, som vi også bærer i dag.
  • Dommer til kampen er Peter Kjærsgaard, der assisteres på linjerne af Victor Skytte og Ole Kronlykke. Fjerdedommer er Aydin Uslu, mens Mads-Kristoffer Kristoffersen sidder i VAR-vognen.

Der er kampstart kl. 16. Desværre jo foran et lukket MCH Arena, så kampen kan i stedet følges på Canal 9 eller discovery+. Man kan også høre med på DR P3 og følge kampen på vores livetwitter.

Spot på FC Midtjylland >>>

Optakt på 3F Superligaen >>>

Cheftræner David Nielsen ser frem mod kampen:

Koncernpartnere

+