Kampe

Ny kamp rundt om hjørnet

AF: AGF / Foto: Ole Nielsen - 02. marts 2021

Onsdag er det kamptid igen - denne gang hjemme i Aarhus, hvor FC Nordsjælland venter i en kamp som Bubacarr Sanneh glæder sig til.

I morgen tager vi i mod FC Nordsjælland hjemme på Ceres Park. Og efter en god kamp i Parken i søndags, der dog endte i en mol-tone med FC Københavns sene udligning, ser Bubacarr Sanneh nu frem mod en ny kamp.

- Det er godt, at vi allerede skal spille igen på onsdag. Vi har fået vasket slutningen på søndagens kamp af os og fokuserer nu 100 procent på den næste kamp, sagde Bubacarr Sanneh efter mandagens træning, hvor forsvarsspilleren fik restitueret sig sammen med resten af holdet efter søndagens stærke indsats.

- Vi gjorde mange ting godt i København og det skal vi forsøge at tage med ind til kampen mod FC Nordsjælland. Vi har revanche til gode fra seneste kamp mod dem, og vi ved, at FC Nordsjælland kan være en svær størrelse for alle hold. Men vi har stor selvtillid og ved, at vi er stærke hjemme, så vi ser frem til kampen med optimisme, siger Bubacarr Sanneh.

Kampen mod FCN har kampstart kl. 18 og der er jo desværre stadig tilskuererestriktioner, hvorfor man ikke må komme på Ceres Park. Følg i stedet kampen på TV3 Sport, på DR P3 eller henne på vores livetwitter.

Se vores spot på FC Nordsjælland her >>>

Og her varmer Superliga.dk op til kampen >>>>

Koncernpartnere

+