Talent

Ung midtbane-talent på kontrakt

AF: AGF - 02. marts 2021

Endnu et ungt østjysk talent kommer på en ungdomskontrakt i AGF.

Det drejer sig om 15-årige Zanar Hussein, der kommer til AGF fra AC Horsens, hvor han har spillet på både U15- og U17 holdet. Men nu udskiftes den sort-gule trøje med den hvide i Aarhus.

- Vi er glade over at få muligheden for at tiltrække en spiller uden for vores nærområde, der vil styrke niveauet for vores U17 og U19 hold i fremtiden, hvor vi jo arbejder på, at vores kommende akademi skal stå klart i løbet af 2023. Og Zanar Hussein bliver en fin tilføjelse til vores mange lokale talenter i vores ungdomsafdeling, og vi glæder os over at kunne byde ham velkommen i AGF, siger talentchef i AGF, Jesper Ørskov.

- Zanar er en moderne central midtbanespiller med stor dynamik og en enorm arbejdsradius. Han arbejder godt fra felt til felt, hvilket gør ham toneangivende i specielt presspillet, men også farlig når han bevæger sig mod modstanderens bagkæde. Og med de fysiske krav, der i dag sættes til en midtbanespiller, har Zanar nogle forudsætninger, der gør ham særdeles spændende, og som understreger det gode potentiale, fortæller Head of Coaching i AGF, Martin Bloch.

- Zanar har også en stærk attitude og seriøs tilgang på træningsbanen, hvilket kommer til at passe godt ind i vores træningsmiljø på Fredensvang, tilføjer Martin Bloch om den nye AGF'er, der selv er begejstret for sin nye klub.

- Jeg er meget glad og stolt over den her mulighed. I AGF kan jeg fortsætte min udvikling og lære af trænerne og mine nye holdkammerater som jeg glæder mig til at møde - det bliver så fedt at komme i gang i AGF, siger Zanar Hussein.Zanar Hussein havde sin familie med, da ungdomskontrakten blev underskrevet på Fredensvang.

Koncernpartnere

+