NetværksGrp. 7 er klar

Af: BW - 28. august 2017, kl. 16:00

Tirsdag d. 29. august mødes NetværksGrp. 7 for første gang.

Tallet 7 regnes som et heldigt tal - og det er samtidigt nummeret på den nye Netværksgruppe i AGF Aarhus Netværk. Siden beslutningen om at oprette en ny gruppe, under samme forudsætninger som de øvrige grupper, har disse fået løbende informationer om medlemskredsens udvikling og vil iøvrigt blive den første gruppe, der mødes på en tirsdag.

NetværksGrp. 7 består i dag af 25 medlemmer, der naturligvis alle har fået brancheeksklusivitet. Bjarke Bekhøj fra Compell har været sponsor i AGF i flere år og har stået på spring til netværket, når netop denne mulighed kom. Compell er et digitalt bureau med fokus på strategi og markedsføring - Jagten på den lykkefølelse tvinger os til altid at overveje, hvordan vi kan forbedre den nuværende markedsføring, hvilke oplagte markedsføringstiltag, der mangler, og ikke mindst hvilke nye kampagner, værktøjer eller formater, vi kan eksperimentere med. Se en af deres cases her.

En anden spændende virksomhed i gruppen Boldsen & Lindhardt; repræsenteret ved Karina Boldsen, der er et kendt ansigt i erhvervslivet både lokalt og nationalt. Grundlaget i Boldsen & Lindhardt er en bred erfaring med bestyrelsesarbejde & advisory boards samt en passion for at identificere uudnyttet potentiale og gøre det værdiskabende. Læs mere om deres muligheder her.

AGF Aarhus NetværksGrp. 7 mødes første gang tirsdag 29. august kl. 7.30-9.00 i Ceres Arena, Ceres Caféen. Der udsendes agenda for mødet på fredag. Se hele medlemskredsen her >>

Nyheder


NYHEDSKATEGORIER

SØG I ARKIVET

Søg i arkivet