NetværksTræf - med Workshop

Af: BW - 27. august 2017, kl. 19:43

Efterårets første NetværksTræf afvikles tirsdag 19. september kl. 14-16

Indholdet i NetværksTræffet bliver dels en klassisk mulighed for at opbygge relationer på tværs af NetværksGrupperne og dels en Workshop, hvor vi vil præsentere en række ekstraordinære tilbud på emner, som vi har berørt i én eller flere af grupperne, men som vi ikke har haft mulighed for at gå mere i dybden grundet det tidsmæssigt aspekt - 1½ time på et morgenmøde har ikke være nok.

Derfor har vi udpeget 5 emner, som vi tror på vil være interessante for flest mulige og som placeres på hverdage vinteren igennem; sædvanligvis i tidsrummet kl. 16-19. Disse Bootcamps består af moduler fra 2 helt op til 5 og er alle pålagt en brugerbetaling, der dog ligger væsentlig under deres sædvanlige honorarer.

Tilbud om 5 forskellige BootCamps i AGF Aarhus Netværk-regi 2017/2018

BestyrelsesFacilitering - Jens Røjmer Søndergaard / Sagførerne
Et introduktionsforløb for de der gerne vil blive klogere på at sidde i en bestyrelse eller som overvejer muligheden for at tilknytte en bestyrelse eller et advisory board. En maki-terning indeholdende lige dele jura, økonomi, strategi samt metoder.
Moduler: 3 à ca. 3 timer

Professionalisering af salget - Michael Flintholm / FGT Business Research
Michael henvender sig til sælgere / salgschefer, der gerne vil have flere værktøjer og metodikker til at blive mere effektiv i B2B-salget. Hvordan finder vi spejlinger / tvillinger i vor nuværende kundemasse. Helt fra den indledende telefon-intro til permissions og persondata.
Moduler: 2 á ca. 3 timer

Autentisk Branding - Dorthe Hansen Carlsen / HansenCarlsen
Styrk dit personlige, professionelle brand og brænd igennem - med ærlighed, troværdighed og ro i maven. Dorthe har som skuespiller med diplom i ledelse den helt rette kompetence-kombi, der også giver resultater på bundlinjen.
Moduler: 5 à ca. 3 timer

Kundeservice & kommunikation - Poul Guldborg / Guldborg Unlimited
"Fra kongesure kværulanter til kisteglad kernekunder.
1. Kundeservice og klagebehandling
2. Klar kommunikation
3. Motivation og begejstring
Moduler: 3 á ca. 3 timer

Hukommelses- og præsentationsteknikker - Mikkel Gundersen
Mikkel Gundersen er Mentalist, Memoekspert og Foredragsholder.
1. Præsentationsteknikker
2. Hukommelsesteknikker
Moduler: 2 à ca. 3 timer

Ifm. med præsentationen samt gennemgangen på NetværksTræffet / Workshoppen 19. september, vil det blive muligt at tilmelde sig ét eller flere af ovennævnte Bootcamps.

Tilmeld dig Træffet her >>

Nyheder


NYHEDSKATEGORIER

SØG I ARKIVET

Søg i arkivet