NetværksTræf fører til forretning

Af: BJ - 7. december 2017, kl. 11:12

48 virksomheder fra vores netværksgrupper deltog forleden i NetværksTræf i AGF Aarhus Netværk. Her er, hvad fire deltagere fik ud af træffet, hvor samhandel og nye forretningsforbindelser var på dagsordenen.

"Netværkstræffet giver nye kunder. Så enkelt er det. Jeg har været med mange gange, og hver gang jeg har deltaget, er jeg kommet herfra med nye kunder. I dag har jeg mødt mange mennesker, jeg ikke kendte i forvejen, og jeg har fået skabt nye kontakter, som jeg har en forventning om også vil føre forretning med sig."
Heini Møller, ejer af Børge Møller Grafisk

"Jeg har været med til adskillige NetværksTræf, og det har givet mig en masse. Jeg får skabt mange nye forretningsforbindelser, og det er altid givtigt på den ene eller anden måde. I dag har jeg eksempelvis fået kontakt til en virksomhed, der skal have lavet nogle små videoklip af deres produkter."
Bente Binderup, Reklamefotograf, BB Studio

"Vi er lige blevet sponsor i AGF og e kommet med i netværksgrupperne, så det er det første NetværksTræf, jeg er med til. Og det har været været ganske givtigt. Jeg har lært nogle fra de andre grupper at kende, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg får forretning ud af det her. Det skal lige modne sig lidt, men jeg har fået mange gode kontakter og forespørgsler, jeg nu kan gå videre med."
Niels Ole Andersen, ejerrådgiver i NOVASOL

"Det er første gang, vi er med, og det har været meget positivt. Jeg tror allerede, jeg kan sige, at de snakke, jeg har haft i dag vil føre til to nye kunder for os. Så det er helt sikkert det hele værd, og det er ikke sidste gang, at Depot Østjylland er med i NetværksTræf." 
Lars Sørensen, medejer af Depot Østjylland

Nyheder


NYHEDSKATEGORIER

SØG I ARKIVET

Søg i arkivet