Statements

- Jeg bliver tit spurgt om mit netværksarbejde ikke bare handler om at drikke kaffe og bytte visitkort? Men intet kunne være mere forkert. Når Day-Light er en del af AGF Aarhus Netværk, så handler det først og fremmest om at udvikle min og virksomhedens horisont. Igen netværket får jeg nye input og indtryk fra dele af erhvervslivet, jeg ellers ikke møder i min dagligdag.
HANS JACOBSEN, DIREKTØR, DAY-LIGHT

- Hvis du sørger for at synliggøre dig, så bliver de andre i netværket en form for ambassadører for dig i forhold til andre - det har jeg også oplevet effekten af. Jeg havde ikke været med ret længe, før jeg fik den første kunde gennem netværket.
HENRIK NIELSEN, INDEHAVER, TPI EL & AUTOMATION

- En af de helt store årsager til, at vi er med i AGF er den her sparring med andre virksomheder på kryds og tværs, der kan hjælpe ude i ens netværk - også med salg, så man på sigt får noget den anden vej. Og der er ingen tvivl om, at dem, jeg sidder i gruppe med, vil netværket - det skinner simpelthen så stærkt i gennem. Vi er der for at hjælpe hinanden, men også for at spare med hinanden og løse konkrete problemstillinger sammen eller dele vores succeshistorier med hinanden,
THOMAS RASMUSSEN, DISTRIKTSCHEF, ELECTROLUX PROFESSIONAL A/S