Ny storsejr til U17

AF: BJ - 21. april 2021

AGF's U17-hold har for alvor fundet målformen. Efter klare sejre over Esbjerg og SønderjyskE - og ni mål i alt - blev det i weekenden til endnu en storsejr, da udekampen mod AaB blev vundet 5-1.

AGF-drengene dominerede kampen fra første dommerfløjt mod et AaB-mandskab, der havde tabt sæsonens tre første kampe og måske derfor lagde lidt afventende ud. 

Stik mod spil og chancer åbnede nordjyderne dog scoringen, men inden pausen lykkedes det U17 at finde tilbage på sporet og bringe sig fortjent i front takket være scoringer af Emil Agerbæk (billedet) og Oliver Lund.

Fra anden halvlegs start kom AGF-mandskabet blæsende og var fortsat dominerende på bolden. Det udmøntede sig også i et par gode muligheder til at udbygge føringen, men de blev ikke udnyttet.

Efter godt en time blev AaB's keeper vist ud og i samme situation blev der dømt straffespark, som Frederik Ihler eksekverede. 

Ti minutter efter udvisningen lukkede AGF-drengene definitivt kampen med to scoringer - begge sat ind af Oscar Artero - til slutresultatet 5-1 i aarhusiansk favør.

- Det var igen en god holdpræstation. Der var ingen tvivl om, at AaB var ramt på selvtilliden, og de lagde passivt ud. Vi tog teten, var i kontrol og gav ikke ret meget væk. En 5-1-sejr ser selvfølgelig flot ud på papiret, men der er stadigvæk mange ting, vi skal arbejde med. Jeg vil gerne have endnu hurtigere boldomgang og en endnu større tålmodighed i det, vi kalder fase 3 - lige før vi kommer til afslutning. I perioder af kampen inviterer vi også dem lidt ind, fordi vi bliver lidt for passive i vores boldomgang. Også her skal vi blive dygtigere, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

U17 har nu små 14 dages turneringspause, inden FC Midtjylland venter på hjemmebane d. 21. september.

Kampfakta - U17 Ligaen
AaB - AGF 1-5 (1-2)

1-0: Marcus Hannesbo
1-1: Emil Agerbæk
1-2: Oliver Lund
1-3: Frederik Ihler (str.)
1-4: Oscar Artero
1-5: Oscar Artero

AGF:
Villads Olesen - Thomas Kristensen Daniel Jacobsen Emil Agerbæk - Oliver Lund (57: Oscar Artero), Faysal Halimi (77: Marius Hausted), Jacob Reus, Victor Storgaard (77: Lukas Therkildsen) - Jonas Yderholm, Frederik Ihler, Alexander Laursen  

Koncernpartnere

+