Gjensidige Kvindeligaen: - Vi har tro på egne evner

AF: Af: MJ - 21. april 2021

I morgen lørdag skal AGF Kvindefodbold i kamp igen, når vi i 5. spillerunde af Gjensidige Kvindeligaen møder sidste års sølvvindere fa Brøndby IF.

I morgen lørdag skal AGF Kvindefodbold i kamp igen, når vi i 5. spillerunde af Gjensidige Kvindeligaen møder sidste års sølvvindere fa Brøndby IF.

Brøndby IF kommer ubesejret ind til opgøret, mens vi høstede sæsonens første sejr i sidste weekend mod AaB.

Så cheftræner Anders Nim forudser en svær kamp mod topholdet, men han understreger også, at spillerne har selvtilliden i orden inden opgøret.

- Jeg synes, at Brøndby har været det bedst spillende hold i Gjensidige Kvindeligaen indtil videre. I sidste weekend vandt de meget fortjent 2-1 over Fortuna Hjørring, og de burde nok også have vundet kampen større. Derfor er der ingen tvivl om, at vi har en sund respekt for dem, men vi har også en god tro på egne evner og går ind til kampen med optimise og tro på egne evner, siger Anders Nim.

Brøndby har vundet tre kampe og spillet én uafgjort i sæsonens første fire kampe, hvor holdet har lukket mål ind i tre af kampene. Derfor er forventningen også, at lørdagens kamp bliver en seværdig affære, rig på målchancer.

- Det skal nok blive en underholdende kamp. Brøndby er et hold, der også gerne vil spille offensivt som vi vil. Når vi også gerne vil spille offensivt, så vil der formentlig komme mange chancer. På det seneste har vi haft meget fokus på at være skarpe i felterne, fordi vi ved, at det er her, at kampen mod Brøndby kan blive afgjort, lyder det fra cheftræneren.

Anders Nim

Rivalisering
På herresiden er vi velkendt med en årelang rivalisering mod Brøndby IF, men på kvindesiden har der historisk også været intense opgør mod de blå-gule. Tidligere har Skovbakken og Brøndby duellerede om det danske mesterskab, og Nim ser gerne, at der bliver pustet nyt liv i denne rivalisering.

- Historisk set har der været en rivalisering mellem Brøndby og Skovbakken. I rigtige mange år konkurrerede de to hold om at blive danske mestre, og den rivalisering vil vi rigtig gerne have taget op igen, så det kommer til at minde lidt om rivalopgøret på herresiden, forklarer Anders Nim.

Med til en rivalisering hører også tilskuere. Lørdagens kamp mod Brøndby er sæsonens anden kampe hjemme på Vejlby Stadion, og her håber cheftræneren på god opbakning til spillerne.

- Det betyder rigtig meget med tilskuere på lægterne. Hvis folk har lyst til at komme i morgen, så tror jeg også, folk bliver vidende til en rigtig god fodboldkamp. Det er to hold, som gerne vil spille noget seværdigt fodbold, siger Anders Nim.

Opgøret mod Brøndby fløjtes i gang i morgen lørdag klokken 14.00 på Vejlby Stadion.

Køb billetter til kampen her >>>

Du kan også købe billetter i døren ved opgivelse af navn og kontaktinformation, der er nødvendig på grund af Covid-19.

Instagram1 (16)

Koncernpartnere

+