U19 & U17: Sene scoringer gav sejr og uafgjort mod FCK

AF: Af: BJ - 21. april 2021

Lørdag åbnede U19 og U17 forårssæsonen på hjemmebane mod FC København, og begge AGF-hold lagde godt fra land.

Lørdag åbnede U19 og U17 forårssæsonen på hjemmebane mod FC København, og begge AGF-hold lagde godt fra land.

U19 kunne trække sig fra banen med en dejlig 1-0-sejr takket være en scoring af Albert Grønbæk Erlykke i det 92. minut. Midtbanespilleren tog et løb i dybden, og det gav ham en åben skudmulighed, som han sikkert udnyttede til at afgøre kampe.

Forud var gået en intens og lige dyst, hvor AGF-spillerne i første halvleg havde flere gode muligheder - især efter omstillinger - til at tage føringen. Efter pausen overtog gæsterne initiativet og var bedst det første kvarter. Som halvlegen skred frem, fik U19 igen bedre greb om spillet, og i overtiden kom så belønningen med Erlykkes sejrsmål.

- Vi spiller en rigtig flot kamp som kollektiv, og vi laver ikke de fejl, som vi tidligere har gjort. Der er mange ting, som vi lykkes rigtig godt med. Det eneste, jeg ærgrer mig lidt over, er, at vi ikke udnytter de muligheder, vi har i første halvleg. Alt i alt synes jeg også, at det var en fortjent sejr, fordi vi kom frem til de fleste chancer, og det var fed måde at åbne forårssæsonen på, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - FC København 1-0
1-0: Albert Grønbæk Erlykke (92')

AGF:
Daniel Gadegaard - Jakob Reus, Mikke Lassen, Thomas T. Kristensen, Frederik Jørgensen -  Albert Grønbæk Erlykke, Jacob Trenskow, Nikolaj Sauer, Marcus Ginnerup (70: Mostafa Maarouf /  - Anders Fæster (87: Frederik Ihler), Jonas Yderholm (87: Magnus Kirchheiner)

--------------------------------

U17 tog point fra topholdet efter overtidsscoring

U17 fik en drømmestart mod topholdet FC København med en scoring allerede efter to minutter. Et hjørnespark resulterede i en returbold til Daniel Jakobsen, der kunne sende bolden over stregen.

Efter scoringen fortsatte U17 med et aggressivt udtryk, men midtvejs i halvlegen overtog gæsterne styringen. Det udmøntede sig i to scoringer - begge sat ind efter hjørnespark.

I anden halvleg formåede U17 at lægge et godt tryk på københavnerne. Man skulle dog helt frem til det 90. minut, før det også gav en scoring. Og igen var optakten et hjørnespark - denne gang var det Christian Mikkelsen (billedet), der fandt vej til netmaskerne til slutresultatet 2-2.

- Vi møder rækkens bedste hold, og vi formår at byde dem op til dans. Jeg er stolt af drengene, for de viser, at vi er kommet langt de sidste par måneder - længere end jeg havde forventet. Jeg vil gerne, at vi bliver endnu mere ambitiøse i vores boldomgang, selvom vi virkelig får sat nogle gode sekvenser op, så skal vi jagte at blive endnu bedre, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen, der gav debut til Mustafa Husseinzada, som i vinterpausen er skiftet fra IF Lyseng.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - FC København 2-2 (1-2)
1-0: Daniel Jakobsen (2')
1-1: Christopher Dommer (14')
1-2: Christian Clem (29')
2-2: Christian Lind Mikkelsen (90')

AGF:
Jonathan Hutters - Jacob Andersen, Daniel Jakobsen, Christian Mikkelsen, Ayman Chadi - Lukas Therkildsen, Asker Beck, Mathias Sauer (80: Faysal Halimi) - Emil Vestergaard, Gustav Junge (60: Mustafa Husseinzada), Martin Mai (70: Magnus Isager)

----------------------

U15 tabte til stærke FCK'ere

Trods en føring, som Lasse Madsen stod bag, kunne U15 ikke stille meget op mod et stærkt FCK-hold, der både fysisk og spillemæssigt dominerende det meste af kampen. Ikke mindst i anden halvleg satte gæsterne sig på spillet, og iI sidste ende blev det til et 2-5-nederlag for U15. Med sin anden scoring fik Lasse Madsen pyntet på resultatet i overtiden.

- Første halvleg er forholdsvis lige. Vi kommer tidligt foran, men FCK får fortjent udlignet. I anden halvleg er vi ikke tilstede, og det virker som om, at vi har for stor respekt for FCK i duellerne, og jeg savner også noget mere mod på bolden, siger U15-cheftræner Lasse Fisker.

Kampfakta - U15 Ligaen
AGF - FC København 2-5 (1-1)
1-0: Lasse Madsen
1-1: Emil Winther Højlund (36')
1-2: Emil Winther Højlund (44')
1-3: Thomas Jørgensen (47')
1-4: Emil Rohd Schlichting (53')
1-5: Noah Donovan (79')
2-5: Lasse Madsen (80')

AGF:
Lucas Moser Hansen - Hjalte Stokholm (55: Oliver Thunbo), Alexander Hansen, Nikolaj Ellegård, Clemens Astrup - Oscar Peier (40: Bertram Zacho), Lasse Madsen, Emil Dissing - Theodor Felix, Anders Sørensen, Laust Kaastrup (55: Oliver Andersson)

 

Koncernpartnere

+