Ti i Tyve: Følg holdet fra Aarhus på søndag

AF: AGF - 21. april 2021

På søndag er der igen storskærmsarrangement i Ceres Arena, når vi inviterer indenfor til udekampen mod FC Nordsjælland.

På søndag er der igen storskærmsarrangement i Ceres Arena, når vi inviterer indenfor til udekampen mod FC Nordsjælland.

Under overskriften Ti i Tyve har vi arrangeret en række små som større events, hvor vi kan være sammen om AGF og fodbolden igen. 

Søndag løber en ny af stablen, når vi igen samles lige ved siden af hjemmebanen - i Ceres Arena for at se fodbold sammen.

Her inviterer vi nemlig til storskærmsaften, når vi møder FC Nordsjælland søndag den 29.11 kl. 18. Ligesom på Ceres Park vil der være mulighed for at få en stadionplatte, en kold fadøl og ikke mindst genoplive lidt af den fodboldstemning og det fællesskab, vi alle savner så meget i de her tider.

Og Frokost+ sørger for aftensmaden, da de er vært for en gratis GF-menu til alle fremmødte. 

Find billet her >>>>

Storskærm 3

Gratis entré 
Der er gratis entré til storskærmsarrangementet, men vi opkræver et "no show-gebyr" på 100 kroner, som bliver tilbagebetalt umiddelbart efter arrangementet, hvis man kommer. 

Storskærmsarrangementet bliver naturligvis afviklet under retningslinjerne for arrangementer under Corona. Derfor må vi maksimalt være 500 mennesker i behørig afstand og forhold i Ceres Arena, ligesom mundbind også er påkrævet. Billetter udbedes derfor i begrænset antal efter først til mølle princippet.

AGF's sæsonkortholdere har tidligere fået en invitation i deres mail-indbakke. Find billetten her >>>>

Søndagens kamp starter klokken 18.00, og vi åbner dørene i Ceres Arena klokken 17.00 med optakt og underholdning. På god gensyn til en hyggelig aften med masser af fælles fodboldstemning.

Her kan du gense, hvordan det så ud, da vi mødte Lyngby på udebane og fansene var samlet i Ceres Arena. 

Koncernpartnere

+