Ti i Tyve: Vi gentager succesen på søndag

AF: Af: MJ - 21. april 2021

På søndag er der igen storskærmsarrangement i Ceres Arena, når vi inviterer indenfor til udekampen mod Lyngby i 3F Superligaen.

På søndag er der igen storskærmsarrangement i Ceres Arena, når vi inviterer indenfor til udekampen mod Lyngby i 3F Superligaen.

Mandagens storskærms-premiere var en god start på Ti i Tyve, der jo resten af året består af en række små som større events, hvor vi kan være sammen om AGF og fodbolden igen. 

Godt 400 fans var samlet i Ceres Arena for at se 3F Superliga udekampen mod SønderjyskE, og der var både god stemning og Corona-sikre omstændigheder, og ikke mindt mange  tilfredse AGF'ere. 

Så på søndag den 8.11 gør vi det igen med et nyt storskærmsarrangement, når vi møder Lyngby på udebane kl. 14. Ligesom på Ceres Park vil der være mulighed for at få en stadionplatte, en kold fadøl og ikke mindst genoplive lidt af den fodboldstemning og det fællesskab, vi alle savner så meget. 

ED er vært for en gratis GF-menu til alle fremmødte. 

P1350008 (2)

Der er gratis entré til søndagens storskærmsarrangement, men vi opkræver et "no show-gebyr" på 100 kroner, som bliver tilbagebetalt umiddelbart efter arrangementet, hvis man kommer. 

Storskærmsarrangementet bliver naturligvis afviklet under retningslinjerne for arrangementer under Corona. Derfor må vi maksimalt være 500 mennesker i behørig afstand og forhold i Ceres Arena, ligesom mundbind også er påkrævet. Billetter udbedes derfor i begrænset antal efter først til mølle princippet. AGF's sæsonkortholdere har tidligere i dag fået en invitation i deres mail-indbakke. 

Find billetten her >>>>

Søndagens kamp starter klokken 14.00, og vi åbner dørene i Ceres Arena klokken 13.00. På god gensyn til en hyggelig eftermiddag.

Koncernpartnere

+