Gjensidige Kvindeligaen: - Vi har ikke gravet os ned

AF: Af: MJ / Foto: Ole Nielsen - 21. april 2021

AGF Kvindefodbold skal forsøge at hente tiltrængte point, når vi lørdag tager imod FC Nordsjælland hjemme på Ceres Park i Gjensidige Kvindeligaen.

AGF Kvindefodbold skal forsøge at hente tiltrængte point, når vi lørdag tager imod FC Nordsjælland hjemme på Ceres Park i Gjensidige Kvindeligaen.

Lørdagens opgør kommer efter en svær periode, hvor resultaterne på banen har manglet, men det betyder ikke, at holdet har mistet modet.

- Vores udfordring er, at vi har haft svært ved at skabe chancer, men vi har på ingen måde gravet os ned. Vi leder efter løsningerne og har fundet nogle frem til lørdagens kamp, som vi håber på at kunne udføre, fortæller assistenttræner for holdet, Allan Nørgaard.

FC Nordsjælland har ligeledes haft svært ved at finde melodien med tre nederlag i træk i Gjensidige Kvindeligaen. Derfor er det to sejrssultne hold, der skal i aktion på Ceres Park.

- Både vi og FC Nordsjælland har haft en svær periode resultatmæssigt i september, som kampen kommer formentlig til at afspejle to hold, der hungrer efter en sejr, lyder det fra Allan Nørgaard.

Sidst vi mødte FC Nordsjælland var i sæsonpremieren i Gjensidige Kvindeligaen. Her blev det til et nederlag på 4-0 i Farum, men resultatet afspejlede ikke kampens udvikling.

- Da vi FC Nordsjælland i sæsonpremieren stod der 1-0 indtil få minutter før slutfløjt, hvorefter vi faldt lidt sammen og tabte 4-0. Så resultatet fra kampen gav ikke det rette billede af, hvad det var for en fodboldkamp og derfor går vi da også ind til kampen i morgen med optimisme, tilføjer Allan Nørgaard. 

Kom i Ceres Park i morgen og støt holdet frem mod en sejr. Der er kampstart lørdag klokken 14.00 på Ceres Park. 

Køb billetter til kampen her >>>

Er du sæsonkortholder i AGF? Så har du gratis adgang til kampen - det kræver dog, at du henter en billet til kampen her via 'MINE BILLETTER' (Husk at logge in)

Koncernpartnere

+