Mere plus til AGF og Frokost+

AF: Af: AGF - 21. april 2021

I mere end 11 år har Frokost+ leveret frokostordninger i Aarhus og i resten af Østjylland, og er dermed nu den ældste frokostleverandør i byen.

I mere end 11 år har Frokost+ leveret frokostordninger i Aarhus og i resten af Østjylland, og er dermed nu den ældste frokostleverandør i byen.

En stor del af den tid har Frokost+ også været sponsor i AGF. Og det samarbejde fortsætter nu i fremtiden efter Frokost+ har fornyet en aftale, der betyder, at Frokost+ også i de kommende år er såkaldt Guldpartner i AGF, som er det næsthøjeste sponsorniveau i 3F Superliga-klubben.

- Siden vi startede som sponsor i AGF i 2011 har det haft en positiv effekt på vores forretning - især i forhold til den synlighed og eksponering, vi opnår. Så det har stor betydning for os som virksomhed at være en del af AGF, og derfor var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville fortsætte det gode samarbejde. AGF er en meget professionel organisation, som har gennemgået en stor udvikling i de sidste ti år - det gør en stolt af stadig at være med og bidrage til noget godt, fortæller Jan Gundahl, der er indehaver af Frokost+ som holder til i Harlev ved Aarhus.

For Jan Gundahl og Frokost+ er det blandt andet det stærke netværk i AGF Aarhus Netværk, der giver virksomheden værdi.

- Det giver os rigtig meget værdi at deltage i AGF Aarhus Netværk - både på bundlinjen, men også fagligt og socialt, hvor arrangementerne har en stor relevans og værdi for os. Det er et meget professionelt ledet netværk, der er en fornøjelse at være en del af. Men vi har også stor glæde af de arrangementer AGF afholder i forbindelse med kampene i Ceres Park, siger Jan Gundahl, der løftede sit engagement med AGF op til Guldpartner-niveau i foråret 2017 - et niveau, der altså fortsætter i de kommende år. 

- Det er naturligvis meget glædeligt, at en samarbejdspartner nu går ind i det sit tiende år hos os, hvilket beviser, at samarbejdet har haft den ønskede effekt. Ofte er det de allerstørste virksomheder, der er guldpartnere, men samarbejdet med Frokost+ viser også, at vi kan skræddersy indhold til små og mellemstore virksomheder, så det også er relevant for dem at være med på det her niveau, og vi glæder os til at folde samarbejde med Frokost+ ud i de kommende år, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen. 

Koncernpartnere

+