Sæsonkortholdere kan nu sikre sig plads til OB-kamp

AF: Af: AGF - 21. april 2021

(OPDATERET 18.9 kl. 15.40: Nedenstående mulighed er annulleret efter myndighedernes seneste udmelding, der begrænser antallet af publikum til 500) Sæsonkortholdere kan nu hente billet til næste hjemmekamp, der spilles dagen efter vores 140 års dag.

(OPDATERET 18.9 kl. 15.40: Nedenstående mulighed er annulleret efter myndighedernes seneste udmelding, der begrænser antallet af publikum til 500) Sæsonkortholdere kan nu hente billet til næste hjemmekamp, der spilles dagen efter vores 140 års dag.

Næste hjemmekamp i Ceres Park er det klassiske opgør mellem Jylland og Fyn, når OB kommer til Aarhus søndag den 27. september kl. 14. 

Det er samtidig dagen efter vores 140 års fødselsdag, der jo falder den 26. september. Det er en stor mærkedag, som vi - indenfor corona-retningslinjerne - kommer til at markere på forskellig vis. 

Så der venter os endnu en stor dag i Kongelunden, hvor vi skal fejre den runde dag med en spændende kamp på Ceres Park. 

Skærmbillede 2020-09-18 Kl . 09.36.10

Det er nu muligt for vores sæsonkortholdere at sikre sig en plads til kampen. De skal jo - efter corona-retningslinjerne - på forhånd hente en billet til kampen, da der er begrænset pladser med afstand på Ceres Park. Den mulighed åbnede for sæsonkortholderne i dag kl. 10 og alle har fået information på email. 

Fortrinsretten gælder til mandag, hvor det øvrige salg starter kl. 15. Så måske det var tid til at få sig et sæsonkort, så man kan sikre sig en plads til efterårets kampe. Se mere her >>>

Husk at det nu er muligt at gå flere sæsonkortholdere sammen, så man kan sikre sig pladser sammen - selv med afstand. Den løsning kan man læse mere om her. Vær dog opmærksom på at deadline for at tilmelde sig løsningen til OB-kampen den 27. september er udløbet. 

Agfob (1)

Hent kun de billetter du skal bruge 
Til premierekampen mod Vejle Boldklub havde vi udsolgt til kampen af den corona-kapacitet på 8.500 som vi råder over. Men vi var "kun" 7.600 tilskuere, da en del ikke benyttede de billetter de havde hentet.

Vi opfordrer derfor til, at man som sæsonkortholder kun henter billet til kampen, hvis man bruger den. Kan man så ikke komme alligevel - for eksempel, hvis man er blevet syg, hvor det jo er bedst at blive hjemme - så appellere vi til, at man kontakter AGF Billetsalg og returnerer sin billet - kontakt os på; agf-billet@agf-as.dk

Husk også, at vi stadig ser fodbold under corona-retningslinjerne og, at vi skal holde afstand og passe på hinanden. 

Skærmbillede 2020-09-13 Kl . 09.36.12 (1)

Koncernpartnere

+