Sponsor

AGF og hummel tager hul på et nyt kapitel

AF: AGF - 21. april 2021

AGF vil også i de kommende år optræde i hummel.

Det er over 40 år siden, de karakteristiske hummel-vinkler første gang optrådte på ærmerne af en AGF-spillertrøje. Så var de væk i en periode efter de glade 1980’er, men siden 2001 har hummel kontinuerligt stået bag AGF’s spillertrøjer.

Nu fejrer AGF og hummel tyve års jubilæet med at forlænge samarbejdet med tre år mere. Dermed kommer alle AGF’s hold i 3F Superligaen, Gjensidige Kvindeligaen og i ungdoms-rækkerne fortsat til at optræde i det velkendte mærke fra hummel, som også AGF Esport med den nye aftale nu kommer til at bære.

- Vi er glade og stolte over, at vi er blevet enige med AGF om en forlængelse af vores aftale. Efter mange års samarbejde har vi opbygget et tæt og stærkt bånd til klubben, og hummel og AGF hører på mange måder sammen. Som Aarhus-virksomhed er det naturligt for os at bakke op om byens hold, og derfor er vi også begejstret for at kunne klæde klubben på i yderligere tre år, siger Allan Vad Nielsen, der er CEO i hummel som fra sit hovedsæde i Aarhus også klæder det danske landshold på og samarbejder med blandt andre Everton, Middelsbrough FC og senest den tyske Bundesligaklub, F.C. Köln.


(Henning Jensen i en af de første hummel AGF-trøjer)

Hos AGF ser man også frem til at tage hul på en ny periode med hummel-vinkler på ærmet.
- Vi har udviklet os meget som klub siden, vi lavede vores seneste aftale med hummel tilbage i 2015. Og det har vores samarbejde også i takt med, at hummel har udviklet sig flot på klub- og landsholdsniveau - både nationalt og internationalt. Vi oplever stor interesse for AGF hos store internationale spillere i branchen, men efter tyve års godt samarbejde, hvor hummel har stået bag AGF gennem tre nedrykninger, så fortjener samarbejdet en forlængelse og vi glæder os til at tage hul på et nyt kapitel med hummel, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.


I de senere år har AGF og hummel samarbejdet om flere ekstraordinære aktiviteter som for eksempel en legende-trøje, der hvert år hylder en af de store spillere fra AGF’s historie, og senest en stribet trøje, der i efteråret 2020 markerede AGF’s 140 års jubilæum.

- AGF er en af de klubber i Danmark, der skiller sig ud gennem deres historie, fankultur og stærke individer. Klubben har de seneste år taget store skridt indenfor kridtstregerne, men også udenfor grønsværen er der blevet igangsat en række spændende initiativer - for eksempel i form af klubbens nye vision om at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Og vi ser frem til at skrive det næste kapitel i vores fælles historie, og glæder os meget til at tage hul på en lys og spændende fremtid for hele Aarhus, siger Allan Vad Nielsen fra hummel.

Besøg hummel her >>>>

Koncernpartnere

+