Gjensidige kvindeliga

AGF Kvindefodbold: - Det blev lige så svært som vi havde regnet med

AF: AGF - 24. april 2021

Spillet var ikke til en sejr i dag, da kvinderne mødte AaB hjemme i Aarhus. Og så måtte vi nøjes med det ene point.

Det endte 0-0 for AGF Kvindefodbolds bedste hold, da de lørdag i Aarhus tørnede sammen med AaB i kvalifikationsspillet i Gjensidige Kvindeliga. Efter kampen var cheftræner Steen Petterson dog glad for det ene point efter en kamp, hvor hjemmeholdet aldrig fik gang i det gode spil.

- Vi ved, hvordan AaB spiller. De er et godt omstillingshold, som vi har svært ved at håndtere i første halvleg, hvor vi lader os stresse for meget af dem, lød det efter en kamp, der blev præget af fysisk duelspil på en idt ujævn bane. I anden halvleg fik vi dog mere styr på det.

- Vi lykkes med nogle ting - især på kanterne. Og fer kommer mere plads i vores eget opspil, og vi viser i 2. halvleg, at vi er et bedre spillende hold. Og vi fighter og arbejder godt i dag - det kan ingen tage fra os og vi må glæde os over det ene point på en dag, hvor det ikke helt kørte, siger Steen Petterson.

Og cheftræneren kunne da også efter kampen glæde sig over, at det ene point nu betyder, at vi ligger alene i spidsen for kval-ligaen efter vores nærmeste rivaler i toppen, OdenseQ i dag tabte til B.93.

Koncernpartnere

+