Kampe

Grønbæk ser frem mod lokalopgør i Sydbank Pokalen

AF: AGF - 21. april 2021

Torsdag aften gælder det første semifinale i Sydbank Pokalen mod Randers FC. En kamp som Albert Grønbæk ser frem til.

I morgen aften venter den første af to semifinaler i Sydbank Pokalen, når Randers FC kommer en tur til Ceres Park til endnu et lokalopgør her i foråret. Det er ikke så længe siden vi måtte nøjes med 1-1 hjemme i Aarhus mod Randers FC i 3F Superligaen, men i morgen gælder det altså pokalturneringen. Og efter en bøvlet kamp i Farum i 3F Superligaen i weekenden skal gutterne ud og jagte et godt resultat i den første semifinale.

- Vi har trænet godt siden seneste kamp og stemningen er god i truppen, hvor alle glæder sig til kampen torsdag. Vi føler, at vi var lidt uheldige i seneste kamp mod Randers FC, hvor vi ellers var på vej mod sejren. Og før den kamp spillede vi jo 10 mod 11 oppe i Randers sidste år. Det bliver helt sikkert endnu en hård kamp mod et godt Randers-hold. Men vi har en god tro på egne evner og er optimistiske i forhold til at få et godt udgangspunkt i den første kamp, siger midtbane-manden, Albert Grønbæk, der ikke ligger så meget i, at lodtrækningen faldt sådan ud, at vi starter semifinalerne hjemme.

- Det tror jeg ikke gør nogen forskel - slet ikke, når der ikke må komme tilskuere. Vi er svære at spille mod uanset, hvor vi spiller henne og har også vist os godt frem på udebane i denne sæson. Men vi ser ikke så langt frem som til returkampen. Nu gælder det en vigtig kamp i morgen som vi har 100 procent fokus på, lyder det fra Albert Grønbæk.

Kampen i morgen starter kl. 19 og kan ses på TV3+. Se mere til kampen her >>>

Koncernpartnere

+