3F Superliga

København kalder på mandag

AF: AGF - 01. maj 2021

Efter weekenden venter en spændende kamp i København

På mandag spiller vi den sidste kamp i 3F Superligaens runde 28, når vi skal en tur til Parken i København til det omvendte opgør i forhold til weekendens topkamp i Ceres Park, hvor vi tabte 1-2 til FC København. Og det til trods for en kamp, hvor vi havde 17 afslutninger på mål – næst-flest for vores vedkommende over hele sæsonen. Og vi var som bekendt da også kun en overligger fra at få point i en hektisk afslutning.

Mandag skal vi ud og jagte revanche og se om vi kan erobre vores tredjeplads tilbage som københavnerne satte sig på i sidste weekend.

Og vi kan tage til Parken med en god portion selvtillid. For hvor det tidligere ofte har været noget bøvlet, når vi har været på besøg på Østerbro, så har vi de senere år haft bedre styr på værterne på deres egen bane. Vi har således ”kun” tabt et enkelt opgør i Parken siden efteråret 2018 og ved de to seneste besøg har vi scoret syv mål og var kun to sekunder og en VAR-kendelse fra også at få tre point sidste gang vi var i Parken.

Formår vi fortsat at forblive ubesejret på mandag vil det i øvrigt være første gang siden en periode mellem 2004 og 2008, at vi går tre ubesejret kampe i træk på stadion på Østerbro.

Ser man på den historiske statistik, så er der da også lagt op til endnu en dramatisk og tæt kamp. FC København er nemlig gode hjemme, hvor de ikke har tabt i deres seneste otte kampe. Omvendt er vi gode ude og har ikke tabt i 13 af vores seneste 15 udekampe.

Varm op til kampen med mere baggrund på Superliga.dkDer er kampstart i Parken mandag den 3. maj kl. 19 og kampen kan følges direkte på TV3+ eller på Viaplay og i radioen på DR P3, ligesom vi også live-twitter fra begivenhederne, der desværre er lukket land for AGF-fans.

For den aktuelle Superliga-ordningen tillader jo beklageligvis ingen fans af udeholdet på stadion. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at man som AGF’er IKKE indløser billet til stadion og i stedet finder andre måder at opleve kampen på.

Koncernpartnere

+