Sponsor

Ny partner i AGF: Velkommen til TopSport Danmark

AF: AGF - 28. april 2021

Vi er glade for at kunne sige velkommen til TopSport Danmark, der er ny partner i AGF, hvor de indtræder som bronzepartner.

TopSport Danmark Aps er etableret i februar 2020, men har siden 2011 eksisteret som IC Result Media & Sport Aps, hvor de hovedsageligt har beskæftiget sig med elektronisk tidtagning til svømning, atletik & hestesport og er blandt andet eksklusiv forhandler af Omega Swiss Timing i Danmark.

Årsagen til navneændringen kom i forbindelse med at IC Results leverandør og samarbejdspartner, tyske TopSport GmbH indtrådte som partner og medejer af virksomheden i februar 2020.

TopSport GmbH har igennem de sidste 25 år været entreprenør på mere end 100 sportsgulve i Danmark, og er i Tyskland én af de absolut førende på markedet, både indenfor sportsgulve samt inventar til idrætshallen. Og nu er TopSport Danmark altså at finde som partner i AGF.


- Via vores ekspertise har vi en naturlig og stærk tilknytning til sportsklubber og foreninger landet over - også i Aarhus. Derfor er det et naturligt skridt for os at indgå et samarbejde, hvor vi nu får glæde af AGF’s platforme og ydelser, samtidig med, at vi støtter regionens store 3F Superliga-klub, siger Christoffer Schmidt, der er adm. direktør i TopSport Danmark, som også rådgiver kommuner, klubber og arkitekter med solid erfaring indenfor branchen og er leverandør til flere af landets største idrætsanlæg; som for eksempel sportshaller, svømmehaller og atletikstadions.

I Aarhus har TopSport blandt andet leveret idrætsgulve til Ceres Arena, til Viby Idrætscenter, et multihus i Hjortshøj og til Åby Skole.

TopSport Danmark - der har hovedsæde i Hadsten - arbejder tæt sammen med leverandører, der er internationalt anerkendte producenter indenfor deres felt og er derfor kendt for at levere den højest mulige kvalitet indenfor de mange løsninger, som TopSport Danmark arbejder med.

Se mere om TopSport Danmark her >>>

Koncernpartnere

+