Ansvar

Ny tænketank: AGF søger grøn inspiration

AF: AGF - 21. april 2021

En ny grøn tænketank skal styrke AGF’s arbejde med bæredygtighed- Nu søger vi medlemmer.

En ny grøn tænketank skal styrke AGF’s arbejde med bæredygtighed efter klubben har lanceret en vision for bæredygtighed. Siden har den grønne dagsorden indfundet sig på Ceres Park og i Kongelunden.

Nu ønsker AGF at inddrage byen endnu mere og søger derfor medlemmer til en ny tænketank, der skal inspirere og bidrage til en endnu grønnere dagsorden i AGF.

- Vi er nu næsten et år inde i vores arbejde med bæredygtighed, og det går rigtig godt. Nu tager vi så det næste skridt og vil forsøge at involvere byen endnu mere. Som byens hold ønsker vi at række ud i byen og blive inspireret af århusianerne. Der er mange dygtige mennesker i Aarhus, som brænder for den grønne dagsorden. Dem vil vi gerne invitere ind i maskinrummet, siger Anne Jensen, der er chef for branding og bæredygtighed i AGF.Derfor skaber AGF nu en slags grøn tænketank - et forum, hvor man vil samle input udefra. Her håber vi at kunne tage imod ganske almindelige århusianere med en passion for den grønne dagsorden. For den nye tænketank skal ikke være for eksperterne.

- Vi vil gerne uden om ”Tordenskjolds soldater” så at sige. For dem kender vi eller arbejder vi i forvejen sammen med. Vi vil ud at mærke græsrødderne - dem med de gode idéer i spændingsfeltet mellem fodbold og bæredygtighed. I Danmark går vi som fodboldklub forrest med den her ambition, så vi ved ikke, hvem der også brænder for de samme emner - det vil vi rigtig gerne finde ud af og lade den inspiration udfolde sig i et nyt forum, siger Anne Jensen.

Den nye tænketank skal mødes hvert kvartal og så længe der er corona-restriktioner, vil det foregå digitalt. Efter det igen bliver muligt at mødes fysisk vil der blive etableret workshops og møder. Og AGF ser frem til at blive inspireret.

- For os er det helt naturligt at invitere byen ind i vores arbejde med bæredygtighed. Så vi glæder os til at høre fra interesserede - og det kan være alle mulige; Dem der er hviie i hjertet eller dem, hvis hjerter er mere grønne - og alle dem midt i mellem, der har lyst til at gøre en forskel sammen med byens hold, tilføjer Anne Jensen.

Ønsker man at være med i AGF's nye grønne tænketank kan man melde sig her.

Man kan læse mere om AGF’s arbejde med bæredygtighed i vores nye ansvarsrapport.

Koncernpartnere

+