Kampe

Tilskuere tilbage på Ceres Park

AF: AGF - 21. april 2021

Vi glæder os til at kunne byde fans tilbage i Ceres Park.

I dag er politikerne blevet enige om en genåbning af dansk fodbold, der åbner for tilskuere tilbage på Ceres Park efter en tilpasset udgave af den såkaldte Superligaordning.

Superligaordningen gjorde det sidste sommer muligt at have flere tusinde tilskuere på Ceres Park i en kort periode.

Hvor mange præcist vi får plads til med den nye ordning ved vi endnu ikke. Vi afventer mere konkrete meldinger fra myndighederne og Divisionsforeningen i løbet af dagen og så vil vi informere yderligere om billetsalget og om de forholdsregler, der kommer til at gælde med den nye ordning.

- Vi er selvfølgelig meget glade for den her nyhed og ser frem til igen at kunne byde fans, publikum og sponsorer tilbage på Ceres Park. I starten i et begrænset omfang under Superliga-ordningen, men det er alligevel fantastiske nyheder, at der nu igen åbnes op - og vi kan nu begynde arbejdet frem mod at åbne for endnu flere fans i Ceres Park, siger Morten Lerke, der ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

Nyheden betyder, at der vil kunne komme tilskuere igen til hjemmekampen mod Randers FC den 22. april, samt til de efterfølgende kampe mod FC København, FC Nordsjælland og Brøndby IF i 3F Superligaens slutspil.

Senere i dag vil der kommer mere information om billetsalg og fordelingen af de tilgængelige pladser på Ceres Park. Og vi håber snart at kunne åbne for billetsalget til kampen den 22. april via vores billetside >>>

Vi ved endnu ikke om ordningen også åbner op for udebanefans.

Udmeldingen betyder også, at der igen kan komme tilskuere til AGF Kvindefodbolds kampe på Vejlby Stadion og når de igen skal spille i Ceres Park.

Koncernpartnere

+