Kampe

Trupnyt: Klar til storkamp i Ceres Park

AF: AGF - 25. april 2021

I aften venter FC København i Ceres Park. Truppen er udtaget - og her finder vi blandt andre Zach Duncan, der for første gang er i en kamptrup i næsten et år efter en længere skadespause.

Så blev det endnu en gang kampdag i Aarhus og i aften venter en topkamp i Ceres Park, når FC København kommer til byen til en direkte duel om top tre.

Vi skal forsøge at følge op på en fin sejr i torsdags, hvor det som bekendt blev til en 2-0 sejr over Randers FC foran publikum for første gang i over et halvt år. I aften kommer der også tilskuere i Ceres Park og den her gang har vi udsolgt af den tilgængelige kapacitet under Superliga-ordningen, hvor vi bliver godt 8.500.

De kan se frem til at se en trup bestående af:

Kamil Grabara, William Eskelinen, Kevin Diks, Jesper Juelsgård, Bubacarr Sanneh, Sebastian Hausner, Casper Højer Nielsen, Alexander Munksgaard, Gift Links, Nicolai Poulsen, Patrick Olsen, Søren Tengstedt, Benjamin Hvidt, Bror Blume, Jon Thorsteinsson, Albert Grønbæk, Zach Duncan og Alexander Ammitzbøll.

Altså et gensyn med Zach Duncan, der for første gang er med i en kamptrup efter han i det sene forår 2020 pådrog sig en alvorlig skade. Ude i forhold til i torsdags er Patrick Mortensen, der afsoner karantæne.

Der er kampstart kl. 20 og der er udsolgt af den kapacitet vi må lukke ind under Superliga-ordningen. Er man ikke en af de heldige med billet, kan kampen ses på TV3+ og Viaplay, ligesom den kan følges på DR P3 og på vores live-twitter.

Har man billet er det vigtigt at orientere sig på sin billet i forhold de retningslinjer, vi skal overholde i aften. Der kommer også direkte information ud til billetkøberne.

Overordnet er det vigtigt, at huske de gode grundregler:

Tjek din billet for information.

Vid hvornår du skal ankomme.

Hvilken indgang skal du bruge.

Ha' dit Coronapas klar. (Se mere om det på Coronasmitte.dk)

Husk mundbind - skal bruges altid. Undtagen når man sidder ned.

Vel mødt i aften på Ceres Park. KSDH!

Koncernpartnere

+