Talent

U15: Storsejr over Vejle

AF: AGF - 01. maj 2021

AGF U15 vandt i dag 5-0 over Vejle Boldklub.

På Fredensvang mødte AGF’s U15-drenge lørdag eftermiddag Vejle Boldklub, der før kampen var placeret på en 13. plads, mens AGF’erne med en aktuel sjetteplads måtte tage favoritrollen på sig.

Det var da også hjemmeholdet, der kom bedst fra start, da AGF’s venstre back, Mikkel Kristensen, tog bolden med på kanten af feltet. Her fandt han med et fladt indlæg en fremadstormende Albert Vinther, som med en velplaceret inderside kunne sætte bolden i nettet til 1-0.

AGF-drengene fortsatte efter scoringen tunge pres mod udeholdets mål og lod ikke Vejle-spillerne få meget tid på bolden.

Efter et kvarters måtte AGF-anfører, Anders Sønderskov, desværre måtte udgå med en skade. Og det var først efter dette spilstop, at Vejle-spillerne for alvor begyndte at bevæge sig over på hjemmeholdets banehalvdel og skabe de første muligheder for dem.

Kampens anden scoring faldt dog igen til AGF efter en halv times spil. Efter et godt udspark af AGF-keeper, Mikkel Markdal, igangsatte hjemmeholdet et kontraangreb. Her endte bolden til sidst for fødderne af Albert Vinther, som med et skarp træk ind i banen vred sig fri af sin modspiller. Efterfølgende sendte AGF-fløjen et skud mod mål, der ramte trekantssammenføringen og røg ud til Rasmus Düring, som med en hård inderside kunne udplacere Vejle-keeperen. 2-0 til AGF-drengene.

Nu gik det stærkt for det aarhusianske mandskab. Bolden blev opsnappet tæt på VB-målet efter et hårdt pres af Bertram Zacho. Herefter sendte midtbanespilleren bolden ind foran mål til en fri Albert Vinther, som kunne score sit andet mål og dermed bringe AGF i front 3-0 kort før pause.

2. halvleg
VB kom bedre ud til anden halvleg, og var det ikke for en vågen Mikkel Markdal i målet, kunne udeholdet have reduceret i starten af anden halvleg.

AGF’s første chance efter pausen faldt med cirka 20 minutter tilbage, da indskiftede Noah Ejlertzen med et præcist indlæg fandt en anden indskifter, Frederik Emmery, i feltet. Angriberen afsluttede på sin førsteberøring, men bolden røg med kun få centimeter forbi højre målstolpe.

AGF-spillerne dominerede nu mod et VB-mandskab, der denne lørdag eftermiddag havde det svært på Fredensvang.

Det var også hjemmeholdet, der tegnede sig for anden halvlegs første scoring. Efter et flot AGF-angreb fandt Noah Eljertzen en fri Clemens Astrup i feltet. Midtbanespilleren kunne sætte en solid fod på det flade indlæg, og dermed bragte U15-drengene sig foran 4-0.

Efter scoringen tabte udeholdet pusten. Kort før slutfløjt resulterede en dødbold i endnu en AGF-scoring, da Albert Vinther efter en smule klumpspil kunne fuldende sit hattrick og bringe et sprudlende hjemmehold foran 5-0.

Flere scoringer blev det ikke til. Næste opgør for U15-mandskabet er lørdag den 8. marts, hvor drengene gæster F.C. København.

AGF:
Mikkel Markdal – Mikkel Falk, Anders Sønderskov (16’: Noah Ejlertsen), Gustav Schjøtt, Mikkel Kristensen – Bertram Zacho, Malte Friis (64’ Lukas Falk), Clemens Astrup – Rasmus Düring (55’ Luka Callø) Lukas Falk (40’ Frederik Emmery), Albert Vinter.

Koncernpartnere

+