Gjensidige kvindeliga

AGF Kvindefodbold - Fortjent sejr

AF: AGF/Foto: Ole Nielsen - 21. august 2021

Fredag aften vandt AGF Kvindefodbold 2-1 hjemme i Ceres Park. En fortjent sejr, lød det fra cheftræneren efter kampen.

AGF Kvindefodbold kunne i aftes trække sig sejrrigt ud af en kamp mod Kolding Q i Gjensidige Kvindeligaen med en 2-1 sejr, der kom i hus på en flot frisparksscoring af Tina Fremo dybt inde i overtiden. Og selv om det blev dramatisk til sidst, så var det en ganske fortjent sejr, lød det fra cheftræner Katrine S. Pedersen efter kampen.

- Selv om det blev lidt lige og lidt for spændende til sidst, synes jeg vores sejr var fortjent. Kampen bølgede frem og tilbage efter deres udligning, og siden vi var senere med vores udskiftninger end de var, så vi blev smule trætte til sidst. Men generelt er jeg supergodt tilfreds med hele præstationen. Jeg synes, at i specielt de første 20 minutter sidder vores høje pres præcist, som vi havde øvet det - det gjorde, at vi vandt bolden højt på banen, som gav os mange muligheder, sagde Katrine S. Pedersen, der dog måtte vente til fire minutter inde i overtiden før sejren kom i hus.

- Frisparket lå perfekt til Tina Fremo og det var fantastisk at se den gå ind - holdet havde virkelig fortjent sejren, så det var skønt at se den gå ind, tilføjede Katrine S. Pedersen.

Koncernpartnere

+