3F Superliga

David Nielsen: - Vi skal gøre det bedre

AF: AGF - 08. august 2021

Vi bøvler med det for tiden. Det lagde cheftræner David Nielsen ikke skjul på efter søndagens 2-0 nederlag i Aalborg.

- Vi er ramt på selvtilliden efter vi har fået en dårlig start på sæsonen. I dag kommer vi fint ud til kampen, der bølger frem og tilbage og vi holder tre spillere fremme i banen, som vi får pondus ud af i kampens start. Og så gør det ondt at indkassere et mål - det føles ikke godt for os og det rammer os lidt. Og efter 2-0 mål bliver det lidt shaky - man kunne se, vi var ramt, da fik scoret - især det andet mål, lød det fra cheftræner David Nielsen oven på et skuffende besøg i Aalborg, hvor værterne havde dækket op til en stemningsfuld afvikling af den jyske klassiker på et næsten fyldt Aalborg Portland Park. Men festen forblev på aalborgensisk side.

- Efter vi skifter ind i 2. halvleg ser det bedre ud og vi er tæt på at få scoret. Men der er en del ting, vi ikke gør godt nok lige nu. Der er mange ting, vi skulle have gjort bedre i den her sæsonstart. Nu bliver det så endnu sværere, for det betyder, at der er ting, vi skal ud og reparer, mens vi spiller mod virkelig gode hold, sagde David Nielsen, der havde store roser til dagens kulisse og især de medrejsende AGF’ere, som for første gang i lang tid kunne besøge et udebaneafsnit i 3F Superligaen og de medrejsende støttede gutterne hele vejen - også efter det skuffende nederlag.

- Selv om vi tabte i dag, så var det fantastisk at spille fodbold i den her kulisse som vi så i dag. Og det var dejligt at mærke vores fans igen og se dem på en udebane - de gav spillerne en fantastisk støtte - også efter kampen, hvor vi var skuffede og havde brug for deres opbakning.

Koncernpartnere

+