3F Superliga

Mikael Anderson skifter til AGF

AF: AGF - 01. september 2021

Mikael Anderson er ny AGF'er efter vi har hentet midbanespilleren i FC Midtjylland.

AGF henter Mikael Anderson i FC Midtjylland. Dermed vender den islandske landsholdsspiller hjem til de baner, hvor hans fodboldkarriere startede, da han som ganske ung ungdomsspiller spillede i AGF inden han tog til FC Midtjylland.

Siden er turen gået via klubber som Vendsyssel FF og Excelsior før han kom tilbage til FC Midtjylland i 2019/2020 sæsonen og siden har slået sit navn fast som en profil i 3F Superligaen. Nu er Mikael Anderson så tilbage i den hvide trøje og på Fredensvang.

- Vi har fulgt Mikael længe og er overordentlige glade for, at det er lykkes os at lande en aftale, så han nu er AGF’er. Mikael er en meget talentfuld og kraftfuld midtbanespiller med et stort drive og en kreativitet som vil klæde vores hold. Han har for længst vist sig som en profil i 3F Superligaen og han vil tilføre vores hold en ny dimension. Så vi ser frem til at se ham i den hvide trøje og byde ham velkommen i AGF, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.


Mikael Anderson - der er vokset op i Harlev, men er født på Island - spillede som ungdomsspiller i AGF fra 2009 til 2013. Han er i øjeblikket med det islandske landshold og tiltræder derfor i AGF efter den aktuelle landsholdspause.

Velkommen endnu en gang til Mikael Anderson!

Koncernpartnere

+