Kampe

Reserveliga: Fire mål i deler med Silkeborg IF

AF: AGF - 23. august 2021

Lidt uden for program spillede vi i dag en fremrykket kamp i Reserveligaen mod Silkeborg IF, der endte 2-2 på Fredensvang efter et fint comeback.

Den skulle ellers først være spillet den 1. november. Men en reserveliga-kamp mod Silkeborg IF var blevet fremrykket til at blive afviklet i dag på Fredensvang, hvor der da også var betydelige dejligere fodboldvejr end der nok er i november. Her var der igen lejlighed til at få værdifuld spilletid for nogen af de spillere, der ikke har været i kamp fornylig, samt nogen af de bedste U19 spillere.

Det var gæsterne fra Søhøjlandet, der målmæssigt kom bedst fra start efter en ellers ganske fin start fra AGF'erne, hvor vi dominerede spillet med et højt pres og bolden i egne rækker.

Men så efter en lille halv time begyndte gæsterne fra Silkeborg IF at vise tænder. Et tørt skud sendt afsted omkring straffesparkspletten udplacerede vores ellers velspillende målmand Daniel Gadegaard Andersen. Og kort efter løb en modstander i dybden og fordoblede føringen.

Men efter at have domineret luftrummet på egen banehalvdel kunne Thomas TK bruge sit gode hovedspil til at heade os tilbage i kampen kort før pausen. På et flot slået hjørnespark af Albert Grønbæk reducerede TK med et hovedstød fra forreste område i feltet. Med reduceringen gik vi til pause med stillingen 1-2.Fra starten af 2. halvleg lagde vi ud som i første halvleg; Energi, intensitet og pres-spil. Efter blot et minut spillet af halvlegen driblede unge Magnus Isager til baglinjen, lagde en bold skråt tilbage til Alex Gersbach, der faldt til jorden i feltet. Straffespark!

Søren Tengstedt var skytten, men Silkeborgs målmand nåede flot ned til stolpen og reddede skuddet. På det efterfølgende angreb gjorde Søren Tengstedt dog skaden god igen, da han fra kanten af feltet udlignede med et lavt skud til venstre for målmanden.En hovedstødschance til hjemmeholdet blev den sidste chance i en kamp, hvor AGF på flot vis altså kæmpede sig tilbage til resultatet 2-2, hvilket assistenttræner Morten Karlsen - der står i spidsen for Reserveholdet - fokuserede på efter kampen.

- Jeg synes, det var en svær kamp at spille mod en god modstander, fordi de er så afklarede. Det satte nogle store krav til vores organisation. Det synes jeg, vi lykkedes godt med i perioder, og vigtigst af alt, så arbejdede spillerne stenhårdt i dag. Det er også værd at bemærke, at vi er nede med to og kommer tilbage til 2-2 - det er også en positiv præstation, sagde Morten Karlsen, der også havde roser til de unge U19-spillere, der kom i aktion i dag.

- Det er så vigtigt, at de også kommer op og snuser til førsteholdet, men at de også får vist positivitet, fremadrettethed og disciplin i positionerne. Dem kan jeg også kun anerkende efter deres hårde indsats, tilføjede Karlsen efter kampen.

Næste opgave i Reserveligaen er en udekamp mod AC Horsens den 30. august.

AGF-Silkeborg IF / Reserveligaen / Fredensvang den 23. august 2021
2-2 (1-2)

AGF:
Daniel Gadegaard, Oliver Lund (45' Anthony D’Alberto), Thomas TK (86' Mathias Sauer) Jesper Juelsgård, Jacob Andersen, Albert Grønbæk (45' Asker Bech), Zach Duncan (56' Mikkel Lassen), Alex Gersbach, Frederik Ihler (32' Magnus Isager), Søren Tengstedt, Alexander Ammitzbøll.

Koncernpartnere

+