3F Superliga

Mikkel Lassen skifter til AC Horsens

AF: AGF - 07. december 2021

Forsvarsspilleren Mikkel Lassen skifter nu permanent til AC Horsens.

Efter et succesfuldt lejemål her i efteråret for Mikkel Lassen i AC Horsens, er AGF og AC Horsens blevet enige om en transfer for den unge forsvarsspiller, der betyder, at Mikkel Lassen nu skifter permanent til AC Horsens i NordicBet Ligaen.

Skiftet kommer efter Mikkel Lassen har været udlejet til 1. divisionsklubben her i efteråret, hvor han indtil nu er noteret for 13 kampe for AC Horsens.

- Vi er godt besat på de pladser, som Mikkel Lassen spiller, så efter en helhedsvurdering er vi - sammen med spilleren - nået frem til, at det bedste for Mikkels udvikling som fodboldspiller er, at han fortsætter i AC Horsens, hvor han har vist sig flot frem her i efteråret. Et skifte giver rigtig god mening for alle parter og vi ønsker Mikkel alt det bedste og held og lykke i AC Horsens, og takker ham for en god tid her i AGF, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

20-årige Mikkel Lassen er oprindeligt fra Odder IGF, hvorfra han kom til AGF allerede som U11-spiller og siden bevægede han sig op gennem ungdomsrækkerne og blev i vinter indlemmet i 3F Superliga-truppen, hvorefter han blev udlejet til Skive IK og senere altså til AC Horsens.

Det er dog også blot blevet til tre optrædener for førsteholdet i AGF for Mikkel Lassen, der altså nu permanent skifter den hvide dragt ud med den gule i AC Horsens i NordicBet Ligaen.

- Det har været et godt efterår for mig i AC Horsens og jeg er glad for, at det nu er blevet muligt, at jeg kan skifte permanent til klubben. Jeg er et sted i min karriere og udvikling som fodboldspiller, hvor jeg skal jagte spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling. Og her må jeg erkende, at mulighederne er bedre i AC Horsens end i AGF, siger Mikkel Lassen, der i forbindelse med sit skifte tænker tilbage på en god tid i AGF.

- Det har været et privilegium, at få sin fodboldopdragelse i AGF, hvor jeg gennem tiden har haft mange gode trænere og fået mange gode oplevelser sammen med dygtige holdkammerater. Og jeg vil gerne sige tak til alle trænere, leder og ikke mindst til mine holdkammerater for en god tid i AGF, som jeg ønsker alt det bedste fremover, siger Mikkel Lassen.

Koncernpartnere

+