Sponsor

Velkommen til Vognsen & Co

AF: AGF - 03. december 2021

Østjysk entreprise-virksomhed ny bronze-partner i AGF.

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Vognsen & Co, der er nyeste partner i vores voksende kreds af partnerskaber omkring AGF. Vognsen & Co - der er ny bronzepartner - er en østjysk entreprise-virksomhed, som er vokset fra en “traditionel” tømrermesterforretning fra sin start for over tyve år siden til nu at være en markant bygge-virksomhed, som nu beskæftiger godt 130 medarbejdere, der alle brænder for at skabe et godt byggeri.

Med kontorer i Knebel på Mols og i Lystrup ved Aarhus, udfører Vognsen & Co fag, hoved og totalentrepriser for erhvervslivet og det offentlige over hele landet. Men udgangspunktet er det østjyske, hvor Vognsen & Co nu også bakker op om Byens Hold.


- Vi vil gerne gøre en forskel for vores lokalområde og bidrage til en god udvikling af både Aarhus og det østjyske område, hvor vi har arbejdet med flere forskellige projekter. AGF spiller en stor rolle for mange mennesker i vores område, og dem vil vi gerne være med til at gøre en forskel for. Fodbolden skaber mange fællesskaber og binder vores region sammen - og her er der ingen bedre end AGF til at skabe de oplevelser, der gør en forskel. Samtidig er det forretningsmæssig også en god ide, at vi nu kan tage del i AGF’s spændende platform og netværk, siger Peter Vognsen, der er stifter og indehaver af Vognsen & Co.

- Det ligger os meget på sinde, hvordan vi som en ansvarlig entreprise-virksomhed kan gøre en positiv forskel i klimakampen med et øget fokus på bæredygtighed. Det fokus deler vi med AGF, som er gået forrest på klimaområdet og som er begyndt at tage et stort ansvar. Dermed deler vi også et værdifællesskab med AGF, tilføjer Peter Vognsen.

Se mere på vognsen-co.dk

Koncernpartnere

+