3F Superliga

Gode nyheder for Niklas Backman

AF: AGF / Foto: Ole Nielsen - 21. april 2021

Fornylig kunne vi fortælle, at vores anfører Niklas Backman var kommet så uheldig afsted, at han risikerede at være ude i det meste af 2021 med en skade. Men nu er der godt nyt.

For nærmere undersøgelser har vist, at Backmans skade ikke er så alvorlig som først frygtet og prognoserne for hans comeback dermed nu er væsentlig bedre end først antaget. Således lyder vurderingen nu, at Backman forventes at kunne deltage i fuld træning igen indenfor to til tre måneder.

- Backman kom på træningslejren i Skagen så slemt til skade med sit knæ, at en operation var uundgåelig. Her synes en forudgående scanning af knæet at indikere en korsbåndsskade. Heldigvis erfarede man under operationen, at det ikke var tilfældet - og ved en efterfølgende scanning blev det bekræftet.

- Prognosen er derfor en væsentlig anden for Backman fremadrettet, hvor det forventes, at han kan deltage i fuld træning igen inden for to til tre måneder, fortæller AGF's klublæge Jacob Astrup.

Glad kaptajn
For Niklas Backman giver de nye prognoser ham i sagens natur et godt rygstød ind i den fortsatte genoptræning.

- Jeg er glad for, at det nu viser sig, jeg kan være tilbage noget tidligere end vi først antog - det gør det kommende forløb nemmere at overskue. Jeg har dog stadig meget arbejde foran mig og jeg vil ikke foregribe begivenhedernes gang. Nu handler det for mig blot om at arbejde hårdt og fokuseret med min genoptræning, så jeg kan blive klar til at spille igen, siger Niklas Backman, der har fået mange hilsner og erkendtligheder fra fans efter han blev skadet.

- Det har varmet, at så mange har tænkt på mig i forbindelse med skaden. Det er meget jeg glad for og jeg glæder mig til at komme tilbage på banen, så jeg kan gi' fansene lidt tilbage for den store opbakning, tilføjer Backman.

Koncernpartnere

+