Kampe

David Nielsen: - Et sekund fra at lykkes

AF: AGF / Foto: Getty Images - 21. april 2021

Efter dagens dyst i Parken, hvor afslutningen var mere dramatisk end selv de mest fantasifulde fodboldfans havde forestillet sig, var det naturligvis en ærgerlig cheftræner David Nielsen, der mødte pressen efter kampen.

- Vi kan ikke gøre så meget ved slutningen og straffesparket. Jeg er forundret over, at der bliver fundet seks minutter tillægstid. Men vi må også se indad og vi spiller ikke godt i kampens sidste periode. Vi træffer nogen dårlige beslutninger og får ikke håndteret overtiden godt. Det bliver noget rod, da vi er nødt til at få skifte ud nogen spillere ud, vi ikke havde planlagt med, siger David Nielsen. der havde store roser til holdet - pånær altså de sidste fem minutter.

- Vi har fået lidt kritik for vores spil på det seneste, Men vi spiller en fantastisk første halvleg i dag mod et sindsygt dygtige hold. Vi er skarpe og parate og fører 3-1 ved pause efter folk har fortalt os, at vi ikke kan score mål. Så det er jeg meget tilfreds med.

- Så bliver det naturligvis svært i 2. halvleg, når FCK presser på. Men vi er et sekund fra at vinde i dag. Så nej, jeg er ikke glad for de sidste fem minutter, men overordnet spiller vi en fremragende kamp i dag, sagde David Nielsen.

Næste kamp for gutterne er allerede på onsdag mod FC Nordsjælland hjemme i Aarhus.

Koncernpartnere

+