Kampe

David Nielsen efter test: Vi er klar til tirsdag

AF: - 21. april 2021

Efter dagens test i København fokuserede cheftræner David Nielsen på 90 gode minutter af de tre halvlege vi spillede mod FCK.

I dag testede vi mod FC København over tre halvlege. Og selv om vores yngste kuld måtte lide den tort at se en del mål gå ind i testens ekstra 45 minutter - hvor vi spillede med 10 mand, så testkampen samlet blev tabt 1-6 - så var det en tilfreds cheftræner David Nielsen, der efter kampen fokuserede mest på de første 90 minutter.

De blev nemlig en intens og jævnbyrdig affære - trods fravalget af flere af Nielsens vanlige startere, som blev sparet til kampen.

Herunder i centerforsvaret, hvorfor unge Thomas T. Kristensen og Mikkel Lassen startede i den bagerste kæde, hvor Jesper Juelsgård og Casper Højer Nielsen supplerede med rutine og vejledning under kampen,

- TK klarer sig rigtig godt. Det samme gjorde Lassen på højre back - de var begge oppe mod nogen rigtig gode modstandere fra - hvad vi formoder må være FCK's idealopstilling. Så vi møder et vanvittigt godt hold i dag og stiller selv i en startopstilling, vi ikke har prøvet før. Så det er rigtig stærkt, at vi holder kampen så jævnbyrdig og intens som vi gør langt hen i kampen inden det så bliver noget helt andet i ekstratiden, sagde cheftræner David Nielsen efter kampen, hvor han så det udtryk han gerne ville i store dele af de første 90 minutter.

- Vi er i flere perioder farlige og vi skaber egentlig det, vi skal. Samtidig forsvarer vi os fint mod et godt hold. Vi har nogen skader lige nu, der gør, at vi måske starter anderledes på tirsdag. Derfor var det godt at se, vi kunne gøre det godt med nogen ændringer i størstedelen af kampen i dag. Så jeg synes, at det var en super kamp efter en god opstart, hvor vi er blevet trukket op i gear af gode modstandere - også igen i dag. Så vi er klar til tirsdag, lød det fra David Nielsen.

Første turneringskamp er på tirsdag den 2.2 i Vejle med kampstart kl. 20.

Koncernpartnere

+