Klubben

Vind 3F Superligaens nye bold

AF: - 21. april 2021

3F Superligaen har fået ny bold. Nu kan du vinde den, hvis vi må se dine skills.

Når 3F Superligaen snart starter bliver det med en ny bold fra ligaens boldsponsor Select. Brillant Super US hedder bolden, der er verdens første fodbold fremstillet med såkaldt ultrasonisk teknologi. Det er en ny metode, hvor ultrasoniske lydbølger svejser boldens felter sammen. På denne måde sikres uovertruffen boldkontrol og en fantastisk aerodynamik.

Flere end 300 professionelle fodboldspillere har gennem 2020 testet Brillant Super US og givet bolden meget positive tilbagemeldinger, og nu kommer den altså i spil til kampe.

Vind bolden
AGF har fået muligheden for at udlodde et par bolde og derfor vil vi gerne se, hvad I kan med en bold!

Aktiver ungerne og hiv dem væk fra hjemmeskolen og lad os se deres skills med bolden. Hvor mange kan de tage på foden? Eller tag selv en pause fra hjemmearbejdspladsen og optag en video, hvor du jonglerer med en bold eller viser din bedste dribling.

Vis os dine skills, så får du mulighed for at vinde bolden. Man deltager i konkurrencen ved at optage en video af en selv, vennerne, ungerne eller kollegaen, der jonglerer, dribler eller på anden vis leger med en fodbold.

Send videoen til os på info@agf-as.dk eller via vores sociale medier.

Så trækker vi næste fredag kl. 12 lod om to af de helt nye kampbolde fra Select. Vi glæder os til at se hvad I kan. Held og lykke!

Koncernpartnere

+