3F Superliga

David Nielsen: Rigtig glad for sidste testkamp

AF: Mathilde Bønnelykke / Foto: Ole Nielsen - 10. juli 2021

AGF tørnede sammen med AaB i den sidste testkamp inden sæsonstart, der var præget af bulder og brag både på og udenfor banen.

På en lummer tordenvejrsdag i Aalborg satte AGF punktum for sommerens testkampe. Det blev til et nederlag på 1-0 mod AaB, der scorede i overtiden. Træner David Nielsen var dog tilfreds med holdets indsats.

- Der var god intensitet på, og jeg synes, det var en rigtig god kamp. Det er godt at spille mod AaB, som gerne vil have bolden. Vi får skabt nogle store chancer, men vi møder et godt hold på udebane i dag, siger cheftræneren.

Kampen var præget af høj intensitet, hvor begge hold pressede hinanden aggressivt. AGF havde mange chancer, men fik aldrig forløst potentialet.

- Vi ville selvfølgelig gerne have vundet, men jeg synes, der var mange positive ting. Nu ser vi frem mod første kamp i sæsonen mod Brøndby d. 18. juli.

David Nielsen er positiv omkring forventningerne til holdet i den kommende sæson ud fra testkampen mod AaB.

- Der er nogle ting, der skal blive skarpere, som vi skal arbejde med i den sidste uge op til sæsonen går i gang. Men så længe vi har ben til det i dag, så spillede vi godt, konkluderer træneren.

Koncernpartnere

+