Gjensidige kvindeliga

Kontrakt til kulturbærer

AF: BJ - 24. juli 2021

Om lige nøjagtig to uger sparkes Gjensidige Kvindeligaen i gang, og AGF Kvindefodbold har benyttet sommerpausen til at få papir på endnu en spiller - nærmere bestemt den 29-årige angriber Sofie Bloch, der i den forgangne sæson var en af de bærende spillere i den hvide trøje.

- Sofie Bloch har haft en stærkt forår, hvor hun har været en dominerende og afgørende figur i vores offensive spil. Derfor er det rigtig vigtigt for os, at vi har Sofie med i det videre arbejde med holdet i den kommende sæson. Hun er en dygtig afslutter med målnæse, og vi tror, hun kan være med til at afgøre vores fodboldkampe.

- Derudover har Bloch taget et stort ansvar i projektet og den kultur, vi gerne vil have i AGF. Hun er rutineret med erfaring fra højeste niveau i både ind- og udland, og det er nogle af de ting, hun både på og uden for banen er med til at sætte i spil for hende selv, kulturen og de yngre spillere, siger Marie Greve, chef for AGF Kvindefodbold.

Sofie Bloch glæder sig over, at hun nu er kommet på kontrakt.

- Jeg har været en del af projektet siden starten, og jeg er glad og stolt over kontrakten. Det betyder meget for mig, at klubben vil en, og det er også noget, man vokser af som spiller og person, siger Sofie Bloch i et interview med AGF TV. Se hele interviewet herunder:

Sofie Bloch og AGF Kvindefodbold åbner sæsonen på hjemmebane mod Fortuna Hjørring lørdag d. 7. august kl. 12.30. Husk at et sæsonkort også giver adgang til AGF's kampe i Gjensidige Kvindeliga.

Koncernpartnere

+