3F Superliga

Ny analytiker til førsteholdet

AF: BJ - 27. juli 2021

Svenske Marcus Tjärnberg er ny 1st Team Analyst i AGF.

Op til denne sæson har AGF styrket analyseafdelingen omkring 3F Superliga-holdet med tilknytningen af 34-årige Marcus Tjärnberg som ny 1st Team Analyst.

Tjärnberg har været i 11 år i den svenske klub Djurgårdens IF, hvor han har haft forskellige roller. Derudover kommer han også med erfaring fra det svenske fodboldforbund, hvor han har fungeret som kampanalytiker for ungdomslandsholdene, og fra september 2019 og et år frem var han tilknyttet Montverde Academy i USA som træner og ansvarlig for videoanalyse.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at tilknytte Marcus. Han bliver et stort aktiv for os i vores analyse-arbejde, som vi har valgt at opgradere. Marcus indgår i trænerteamet og får ansvaret for hele analyse-delen omkring førsteholdet – dvs. blandt andet analysere modstandere både op til kampene og live og bidrage med data og video til evalueringen af kampene, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Marcus Tjärnberg er allerede godt i gang med sit nye arbejde på Fredensvang, og han er faldet godt til.

- Det har været nemt at komme ind i gruppen, og jeg er blevet taget godt imod af alle i klubben. Det er en spændende udfordring for mig, og jeg ser frem til at give mit bidrag til, at AGF kan fortsætte den positive udvikling, klubben de senere år har været inde i, siger Marcus Tjärnberg.

Tjärnberg afløser Lasse Winther Andersen, der overgår til en ny rolle i AGF. Mere om det i morgen på AGF.dk.

Koncernpartnere

+