Sponsor

Støtte til talenter markerer forlængelse med Nonbye

AF: AGF - 27. juli 2021

Siden 2013 har Nonbye og AGF kørt et tæt parløb. Nu er partnerskabet netop blevet forlænget med yderligere to år. Og som en markering af forlængelsen har Nonbye valgt at støtte AGF Talent med indkøbet af en boldkanon.

Nonbye, der har hovedkvarter i Odder og er en af Nordens største virksomheder inden for innovative og kreative visuelle kommunikationsløsninger, er også de næste to år Guldpartner i AGF. Aftalen er netop blevet forlænget, og for Per Nonbye, der er produktionschef i Nonbye, har der aldrig været tvivl om, at samarbejdet skulle fortsætte.

- Vi har stor værdi af samarbejdet med AGF. Vi lever af synlighed, og AGF er en perfekt platform til at brande vores virksomhed. Vi kan se, at den eksponering, vi får via AGF, har en positiv effekt, og i det hele taget er vores engagement i AGF med til at åbne mange nye døre rent forretningsmæssigt, siger Per Nonbye og tilføjer, at virksomhedens medarbejdere også har stor glæde af fællesskabet omkring AGF’s kampe.

- Nu hvor vi har været med i så mange år, har vi lært rigtig mange mennesker at kende i og omkring klubben – både andre sponsorer og i AGF’s organisation – og det betyder meget for os, at der er en god kemi og en god atmosfære. Ja, vi nyder at komme til kampene og være en del af AGF-fællesskabet, siger Per Nonbye.

Hos AGF vækker forlængelsen af samarbejdet også stor begejstring.

- Nonbye startede som bronzepartner i 2013, og når den nye Guldpartner-aftale udløber, har de rundet 10 år som sponsor i AGF. Vores mangeårige samarbejde med Nonbye er et mønstereksempel på, hvordan vi sammen med en partner kan skabe værdi for hinanden, og det er i sagens natur en stor tilfredsstillelse for os, at Nonbye har udbytte af vores netværk og eksponeringsplatforme, siger Rasmus Bjerregaard, Key Account Manger i AGF.

Nonbye donerer penge til talentudviklingen i AGF
Som en markering af forlængelsen af samarbejdet har Nonbye valgt at donere et større beløb til AGF Talent. Pengene er øremærket til anskaffelsen af en boldkanon, som skal være med til at styrke den individuelle træning på Fredensvang.

- Det er en utroligt flot gestus fra Nonbyes side. Vi har i længere tid haft en boldkanon højt på vores ønskeliste, og med Nonbyes økonomiske opbakning har det nu været muligt at anskaffe den. Boldkanonen vil helt sikkert give et løft til vores individuelle træning, så vi er meget taknemmelige, siger talentchef Jesper Ørskov.

Se et indslag herunder om den nye boldkanon, da den første gang blev taget i brug.

Koncernpartnere

+