3F Superliga

AGF henter ung tysk forsvarsspiller

AF: AGF - 22. juni 2021

Velkommen til Yann Aurel Bisseck.

AGF styrker truppen til den kommende sæson med den tyske forsvarsspiller, Yann Aurel Bisseck, der kommer til AGF på en lejeaftale fra 1. FC Köln, hvorfra han har været udlejet til portugisiske Vitoria SC Guimaraes i den seneste sæson.

Nu går turen så til Aarhus for det 20-årige forsvarstalent, der i 2017 - som blot 16-årig - fik debut i Bundesligaen, hvilket gjorde ham til den yngste tyske spiller nogensinde til at få debut i Bundesligaen. Siden har han kæmpet for at slå igennem i 1. FC Köln og har i de senere sæsoner været udlejet. Det er således også allerede blevet til kampe for Holstein Kiel i 2. Bundesligaen og for hollandske Roda.

- Trods sine unge alder har Yann allerede en god erfaring fra forskellige ligaer og vi tror, at der venter ham en stor fremtid som fodboldspiller. Yann er stadig en ung spiller og vi ser en god mulighed for, at han vil stabilisere sig som topspiller i AGF - det er en proces, vi har gode kompetencer i og som vi tidligere har gjort med succes med andre spillere, siger Stig Inge Bjørnebye.


Den 1,96 meter høje Yann Aurel Bisseck kan spille både i den centrale forsvar og på den defensive midtbane. Han har optrådt for det tyske U17, U18 og U19 landshold, hvor det i alt er blevet til 14 ungdomslandskampe.

- Yann har en speciel fysisk pakke med størrelse, kraft og hurtighed, og han kommer til at bidrage til truppen med en ny frisk energi. Og vi ser frem til bidrage til hans fortsatte udvikling og naturligvis til det som Yann kan bidrage med til vores trup, siger Stig Inge Bjørnebye.

Yann Aurel Bisseck har spillet i 1. FC Köln siden han var syv år og fik professionel debut 16-årig. Han har kontrakt med den tyske klub frem til 2023. Lejeaftalen med AGF gælder frem til sommer 2022 og Yann Aurel Bisseck er i dag stødt til 3F Superliga-truppens forberedelser frem mod den kommende sæson.

Skal du med i den kommende sæson, så køb et sæsonkort til Ceres Park >>>>

Koncernpartnere

+