3F Superliga

En sommerstatus fra sundhedssektoren

AF: AGF - 24. juni 2021

Der er fuld gang i forberedelserne til den nye sæson. Men der er stadig lille gruppe spillere, der ikke er fuldt med i opstartstræningen endnu.

Først og fremmest har vi helt måtte undvære Gift Links i opstartens første uge efter han blev testet positiv for Covid-19 i sin sommerferie og derfor ikke kunne flyve hjem til Danmark som planlagt. Han er dog helt symptomfri, men reglerne foreskriver alligevel, at han først skulle være i isolation i syv dage før han - efter en negativ Corona-test - igen kan træne med truppen.

Også Patrick Mortensen er fraværende fra træningsbanen efter han blev opereret i sit knæ i sommerpausen og nu er godt i gang med en genoptræning, der går planmæssigt. Også anfører Niklas Backman genoptræner fortsat efter en skade.

Frederik Tingager - der var ude med en skade det meste af foråret - sluses langsomt ind i holdtræningen her i forberedelserne til den nye sæson og det forventes, at forsvarsspilleren snart er helt klar igen.

En af de nytilkomne i truppen, Frederik Brandhof er til gengæld startet i AGF på skånekost efter en lyskenskade holdt ham ude af forårets sidste kampe for hans tidligere klub og som altså betyder, at han endnu ikke træner 100 procent med her i opstarten. Dette samme gør Alex Gersbach heller ikke eftersom australieren også må vente lidt endnu før han kan træne fuldt ud med.

Første træningskamp for truppen bliver på lørdag, hvor vi tester mod FC Nordsjælland. En kamp, der kan ses i et live-stream på AGF TV. Se mere her >>>

Koncernpartnere

+