3F Superliga

Fra Premier League til AGF: Ny assistenttræner på plads

AF: AGF - 11. juni 2021

AGF styrker trænerstaben med Dave Reddington, der kommer til AGF fra Crystal Palace.

Trænerteamet for 3F Superliga-truppen for den kommende sæson er på plads. Således styrker vi nu trænerstaben med engelsk erfaring i skikkelse af den 39-årige Dave Reddington, der kommer til AGF med tre års erfaring fra Premier League, hvor han har været first team coach for Crystal Palace.

- Vi er meget tilfredse med, at vi kan hente Dave Reddington til Aarhus. Han er en yderst kompetent træner fra den øverste hylde, der har arbejdet under Roy Hodgson i Crystal Palace. Her har han været en del af et spændende projekt og har arbejdet på et højt niveau med dygtige spillere i den bedste liga i verden, hvor han har leveret gode resultater baseret på principper som vi glæder os til at blive inspireret af.

- Dave skal være med til at videreudvikle vores hold og forbedre dele af vores spil. Dave arbejder med klare principper og høje krav, og skal bidrage til at forbedre og udvikle vores udtryk som hold. Derudover skal Dave også - med sit fodboldsyn og sin erfaring - bidrage til at højne vores kultur og vores træningsniveau i dagligdagen, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

I AGF skal Dave Reddington være assistenttræner under cheftræner David Nielsen og fuldender dermed en trio, hvor Morten Karlsen i forvejen er assistent.

- Vi får et team, der bygger på hinandens kompetencer og som har hver deres ansvar. Og Dave kommer ind med nogen nye kompetencer og en kultur som vi får stor glæde af. Det handler om at komplementere hinanden og udnytte de kompetencer, vi har i vores stab bedst muligt. Og vi får nu en virkelig god mand ind i vores stab, tilføjer Stig Inge Bjørnebye.

Det rigtige tidspunkt
Dave Reddington har - med en afstikker til Watford fra 2009 til 2013 - arbejdet i Crystal Palace siden 2004, hvor startede som træner på klubbens akademi og siden har trænet forskellige årgange. I 2016 blev han assistent for Crystal Palaces U23 hold og siden 2018 har han arbejdet under Roy Hodgson som first team coach for klubbens hold i Premier League.

- Jeg er meget glad for den her mulighed og var ikke i tvivl om, at det havde jeg lyst til efter jeg havde nogen gode møder med Stig Inge Bjørnebye og David Nielsen om de visioner og ambitioner klubben har. I England har jeg arbejdet i forskellige miljøer inden for fodbold og det er nu det rigtige tidspunkt for mig til at prøve mig selv af i en anden liga med nye udfordringer, siger Dave Reddington, der ser frem til at udfolde sine erfaringer og sit fodboldsyn på Fredensvang.

- Jeg skal bidrage til at udvikle vores stil - vores style of play - og samtidig arbejde med holdets struktur og vores defensive base. Det er nogen af de kompetencer og erfaringer, jeg bringer med mig fra Crystal Palace FC og fra Premier League. Og jeg ser frem til at arbejde med David og resten af trænerstaben med at udvikle klubbens positive kultur, hvor vi skal stille høje krav til hinanden, så vi sammen kan udvikle holdet og nå vores ambitioner, siger den nye assistenttræner.

Dave Reddington starter i AGF, når forberedelserne til den nye sæson begynder den 17. juni.

(Dave Reddington med Roy Hodgson i Crystal Palace)

Koncernpartnere

+